Sport

Thomas Neubert a început treaba la FCSB! Germanul i-a alergat pe Coman și compania înainte de finala Cupei. Video

22.07.2020 | 19:58
Thomas Neubert a inceput treaba la FCSB Germanul ia alergat pe Coman si compania inainte de finala Cupei Video
ADVERTISEMENT

Thomas Neubert a revenit la FCSB în urmă cu o săptămână, alături de Toni Petrea, care a preluat funcția de antrenor principal de la Bogdan Argeș Vintilă. Primul meci pentru cei doi este cu trofeul pe masă, finala Cupei României, cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Neubert a promis că va rezolva problemele fizice ale echipei și că metodele sale de pregătire vor transforma jucătorii pentru sezonul viitor. Germanul “a intrat deja în pâine” și îi aleargă bine pe jucătorii FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă primele imagini cu Neubert alături de echipă. Germanul, cu mască roșie pe față. a condus încălzirea roș-albaștrilor înainte de finala Cupei României. El a fost asistat de Mihai Pintilii, antrenorul secund al lui Toni Petrea.

VEZI VIDEO: 

Thomas Neubert a început treaba la FCSB! Plătit regește de Gigi Becali

Thomas Neubert este plătit regește la FCSB pe timp de pandemie. El are un salariu lunar de 5000 de euro și a semnat un contract valabil până în 2023. Mai mult, germanul are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic a declarat că va nu va fi lejer pentru jucători să se adapteze pregătirii pe care o pregătește el și că disciplina va fi pe primul plan la echipă:

”Voi face o analiză și vom vedea ce este de făcut. Nu este un regim direct, dar nu va fi lejer. Este dificil, în primul rând trebuie schimbată mentalitatea. Nu este timp pentru pregătire fizică.

ADVERTISEMENT

“Nu este cum a zis Gigi Becali, că nu va fi voie să râzi sau mai ştiu eu ce”

Sunt cinci ani de la ultimul titlu? Este prea mult. Sunt jucători buni. Mentalitatea aici, la 20 de ani, fac un meci bun și după sunt Ronaldo. Asta nu e bine. Mâine personal voi vorbii cu jucătorii. 

Trebuie să ştii. E ca atunci când ai copii, le faci reguli. Când le respectă, e ok, când nu le respectă, trebuie pedepsiţi. Aşa învaţă. Depinde de fiecare, dacă acceptă sau nu. Nu accepţi, ok, atunci avem o problemă.

ADVERTISEMENT

Nu este cum a zis Gigi Becali, că nu va fi voie să râzi sau mai ştiu eu ce. Nu, într-o familie râzi, plângi împreună, petreci multe momente împreună, dar trebuie să respecţi regulile. Aşa e şi în familie şi asta va fi şi aici în viitor”, a spus Neubert.


(P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 1,95 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT