Fotbal intern

Thomas Neubert, „aroganțe” din Bulgaria către FCSB! Ce mesaj a postat fostul preparator fizic

28.01.2019 | 17:12
Thomas Neubert arogante din Bulgaria catre FCSB Ce mesaj a postat fostul preparator fizic

Fostul preparator fizic al FCSB-ului, Thomas Neubert a trimis câteva „aroganțe” din Bulgaria! Neamțul se ocupă în prezent de ȚSKA Sofia și a ținut să-și scoată în evidență munca pe care o face la echipa lui. Astfel, dacă roș albaștrii sunt mai mereu cu infirmeria plină, formația germanului pare lipsită de orice grijă. Neubert a publicat un bilanț al muncii sale la TSKA.

Datele prezentate au confirmat din plin impresia perfectă pe care neamțul a lăsat-o în Liga 1 Betano. Bulgarii au avut numai 3 jucători accidentați în ultimele 7 luni de zile. Mai mult de atât, performanțele echipei nu se opresc aici. Repriza a doua pare să fie una în care ȚSKA rupe norii. Ocupanta locului 2 în campionatul vecinilor noștri a primit doar două goluri în actul secund al partidelor disputate în acest sezon.

Thomas Neubert, „aroganțe” din Bulgaria către FCSB! Neubert la antrenamentul FCSB-ului
Mesajul postat de neamțul Thomas Neubert pe pagina personală de Facebook

Thomas Neubert, „aroganțe” din Bulgaria către FCSB!

35 de goluri au înscris cei de la ȚSKA Sofia în 20 de meciuri, în condițiile în care echipa a primit 6 goluri. Se schimbă total statistica în repriza a doua. De 20 de ori a marcat trupa lui Thomas Neubert în partea a doua. De altfel și un fost jucător al FCSB-ului i-a recunoscut meritele acestuia. Florin Gardoș a zis recent că ceea ce făcea Neubert la FCSB semăna mai degrabă a armată.  “Nu se compara nici cu ce faceam in Anglia, la Southampton. Efortul de la antrenament se simtea in repriza a doua, eram mai proaspeti si mai puternici decat adversarii. Am simtit asta in meciul cu Ajax.”, a declarat Florin Gardoș.

TSKA Sofia este pe 2 în Bulgaria la 6 puncte distanță de liderul Ludogoreț Razgrad. 14 victorii au elevii sârbului Nestor El Maestro, 3 rezultate de egalitate, dar și 3 înfrângeri. Primele 6 echipe merg în play off într-un campionat în care golgheter este românul Claudiu Keșeru cu 16 goluri marcate, unul singur fiind din penalty.

  • 45 de puncte a adunat TSKA Sofia în acest sezon din Bulgaria