Fotbal intern

Thomas Neubert cere timp pentru a schimba fața FCSB: ”Nu sunt Harry Potter”

16.07.2020 | 16:13
Thomas Neubert cere timp pentru a schimba fata FCSB Nu sunt Harry Potter
ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic Thomas Neubert a cerut timp pentru a schimba fața echipei FCSB, formație la care va începe al treilea mandat.

FCSB a anunțat că noul antrenor al clubului este Anton Petrea. FANATIK a anunțat  această mutare de acum o săptămână, Petrea urmând să fie ajutat de Thomas Neubert, preparator fizic.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a mers miercuri la baza de la Berceni pentru prezentarea noului antrenor și a anunțat schimbări radicale în ceea ce privește comportamentul jucătorilor la antrenamente.

Thomas Neubert dezvăluie cum a ajuns la FCSB

Noul preparator fizic al celor de la FCSB, Thomas Neubert, a ajuns joi dimineață la București, și a anunțat că nu poate face minuni într-un timp scurt. Practic, el i-a cerut lui Gigi Becali timp pentru a putea implementa sistemul său.

ADVERTISEMENT

”Mihai Pintilii a fost un jucător foarte deștept, îmi place foarte mult, și are un caracter foarte bun. Asta e important pentru mine. Lotul este total diferit, nu îl pot compara cu cel din primul sau al doilea mandat. Eu nu sunt magician, am spus-o. Nu sunt Harry Potter sau Copperfield”, a declarat neamțul.

”Cinci ani fără titlu sunt prea mulţi. Sunt jucători buni, dar la 20 de ani fac 2-3 meciuri bune şi după se cred Ronaldo. Este totul diferit, nu se cumpară. Nu ştiu cum voi lucra cu Gigi Becali, nu am nicio problemă”, a continuat Neubert.

ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic a dezvăluit că oferta celor de la FCSB a reprezentat o mare surpriză. El a dezvăluit că prima dată l-a sunat o prietenă să-l întrebe dacă ar fi interesat, apoi Mihai Stoica și în final un alt prieten.

Întrebat dacă va exista un program dificil pentru jucători, Neubert a răspuns: ”Nu este un regim, însă nu va fi lejer. Este dificil acum. În primul rând trebuie să schimb mentalitatea şi psihicul jucătorilor. Nu este timp pentru o pregătire bună acum”.

ADVERTISEMENT

”Toni Petrea este un prieten foarte bun, un antrenor pe care îl cunosc de 11 ani şi ăsta este un avantaj”, a mai afirmat neamțul. Noul staff al celor de la FCSB va debuta oficial la partida cu CFR Cluj din etapa a opta a play-off-ului, care este programată sâmbătă, 18 iulie, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 15,00 este cota pentru „peste 6,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT