Fotbal intern

Thomas Neubert, fostul preparator fizic al FCSB-ului, șocat de România! „Este timpul să vă treziți și să schimbați ceva”

06.05.2019 | 09:08
Thomas Neubert fostul preparator fizic al FCSBului socat de Romania Este timpul sa va treziti si sa schimbati ceva

Thomas Neubert a scris istorie în Liga 1 Betano alături de Laurențiu Reghecampf. Fostul preparator fizic al FCSB-ului s-a despărțit de roș albaștrii după un traseu de vis atât în fotbalul intern, cât și în Europa, dar nu s-a rupt definitiv de România! Locuiește aici, însă recunoaște că uneori este șocat de ceea ce se întâmplă în țara noastră. Ultimul exemplu pe care l-a oferit neamțul s-a petrecut duminică seară.

Thomas Neubert, fostul preparator fizic al FCSB-ului, șocat de România!

Acesta a urmărit emisiunea „România, te iubesc” și a rămas pur și simplu fără cuvinte. A ținut totuși să posteze pe o rețea de socializare câteva rânduri prin care și-a exprimat dezgustul față de clasa politică din România și încrederea că românii vor schimba situația. „Buna seara, tuturor! In seara aceasta am urmarit emisiunea: Romania, te iubesc.  A fost un documentar despre orasul Tandarei, despre toti infractorii romani din Anglia si din alte tari din Europa.

In primul rand vreau sa multumesc echipei emisiunii, au facut un documentar foarte bun. Dar sa fiu sincer, niciodata nu m-am asteptat ca in anul 2019, intr-o tara din UE, guvernul si justitia sa tolereze asa ceva. Eu m-am nascut in Germania, acum locuiesc in Romania si pot sa spun din toata inima, Romania, te iubesc!  DUPA ACEST REPORTAJ AR TREBUI SA VA FIE RUSINE, VOUA, POLITICIENILOR! Pentru toti oamenii care iubesc Romania, este timpul sa va treziti si sa schimbati ceva!  Din toata inima, Tommy! ??”, a scris Thomas Neubert pe pagina personală de facebook. 

Neubert, om decisiv pentru FCSB

Între timp, Thomas Neubert și-a reziliat înțelegerea cu ȚSKA Sofia, echipă care se afla în lupta pentru titlu în Bulgaria. Neamțul a ajuns la ȚSKA pe 12 iunie 2016, după ce a plecat de la FCSB pentru un salariu anual în valoare de 200.000 de euro. De altfel, Neubert a lucrat în două rânduri pentru roş albaştrii. Prima oară a ajuns la echipă în mai 2012 și a stat preţ de doi ani, după care a plecat cu Laurențiu Reghecampf la Al Hilal.

Apoi, preparatorul fizic a revenit alături de tehnicianul român la FCSB și a lucrat aici din decembrie 2015 până iunie 2016. Atunci a plecat cu scandal. Acesta avea o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro în contract, pe care a refuzat să o plătească în momentul în care a semnat cu ȚSKA Sofia. De remarcat că Gigi Becali nu a renunțat și a depus memoriu la Comisia de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, dar FCSB a pierdut litigiul.

  • 50 de ani are Thomas Neubert, fostul preparator fizic al FCSB-ului