Fotbal intern

Thomas Neubert l-a criticat pe Nicolae Dică! ”Alibec nu a fost motivat”

22.01.2019 | 08:43
Thomas Neubert la criticat pe Nicolae Dica Alibec nu a fost motivat

Fostul preparator fizic de la FCSB, Thomas Neubert, l-a criticat pe Nicolae Dică pentru eșecul atacantului Denis Alibec la vicecampioana României. Neamțul este de părere că un astfel de jucător nu poate da randamentul așteptat dacă este criticat constant de antrenor.

Denis Alibec a fost achiziționat de FCSB de la Astra la începutul anului 2017, dar nu a reușit să impresioneze la gruparea ”roș-albastră” și în vara anului 2018 a revenit la Giurgiu. Într-un an și jumătate petrecut la FCSB, în care a fost criticat constant de antrenorul Nicolae Dică și finanțatorul Gigi Becali, atacantul a marcat nouă goluri în 34 de meciuri.

Nicolae Dică bate palma cu Denis Alibec după ce l-a schimbat într-un meci din Liga 1 Betano
Nicolae Dică bate palma cu Denis Alibec după ce l-a schimbat într-un meci din Liga 1 Betano

Thomas Neubert l-a criticat pe Nicolae Dică: ”Când îl respecţi cred că te răsplăteşte”

”Îmi place foarte mult Denis Alibec. Îmi plac jucătorii cu caracter de ‘bad boy’. Îmi plac foarte mult, pentru că aceşti jucători fac diferenţa pe teren. Când îl câştigi, fie că eşti preparator fizic sau antrenor, când îl respecţi cred că te răsplăteşte. Când îl critici tot timpul nu cred că este cea mai bună variantă. El nu va fi motivat”, a declarat Thomas Neubert pentru Telekom Sport, criticându-l astfel pe Nicolae Dică pentru felul în care s-a comportat cu Denis Alibec.

Scandalul dintre Nicolae Dică și Denis Alibec a început în momentul în care în timpul unui antrenament atacantul i-a fi transmis tehnicianului că este ”o pușcărie de antrenor”. În acel moment, antrenorul de la FCSB a luat decizia să-l excludă din lot și l-a informat pe Gigi Becali că nu mai intră în planurile sale.

Thomas Neubert, care a fost preparator fizic la FCSB în perioada când pe banca tehnică se afla Laurețiu Reghecampf, a recunoscut că s-ar întoarce la vicecampioana Ligii 1 Betano, deși la plecare s-a certat cu Gigi Becali. Neamțul a spus că a urmărit meciurile fostei sale echipe și consideră că în acest moment se vede că în ultimele 30 de minute scade nivelul de performanță.