Fotbal intern

Thomas Neubert la FCSB? “Mă întorc în România!” Ce zice despre Gigi Becali

21.01.2019 | 14:19
Thomas Neubert la FCSB Ma intorc in Romania Ce zice despre Gigi Becali

Thomas Neubert a vorbit despre posibilitatea de a reveni la FCSB. Preparatorul fizic neamț a fost un om important în primul mandat al lui Laurențiu Reghecampf la vicecampioana României și susține că dorește să se întoarcă în țara noastră pentru a locui.

Mai mult, neamțul care a plecat cu scandal de la gruparea “roș-albastră” a lăsat să se înțeleagă că ar putea să treacă peste conflictul cu Gigi Becali și s-ar întoarce la FCSB. Thomas Neubert susține că i-ar fi mai ușor să lucreze la gruparea pregătită de Mihai Teja, deoarece nu s-ar întâlni cu latifundiarul din Pipera.

Ce zice Thomas Neubert despre o revenire la FCSB

“Mă întorc în România la finalul acestui cantonament. Locuiesc în România şi vom vedea. Pentru muncă, vom vedea! Poate (n.r. la FCSB), totul este posibil. Dacă ei mă vor, dacă eu vreau… Da, de ce nu (n.r. ar lucra cu Gigi Becali). Nu lucrez cu el zi de zi. Nu este pe teren, eu nu sunt la Palat, nu ne vedem, aşa că de ce să nu lucrez”, a declarat Thomas Neubert pentru Telekom Sport.

“Am urmărit fiecare joc al Stelei şi pot să spun că se vede că în ultimele 30 de minute scade nivelul de performanţă. De ce se întâmpla asta nu pot să spun de la distanţă. Ce pot să spun este că sigur nu este din cauza pregătirii fizice făcute de Marian Lupu. El este un profesionist în pregătirea fizică şi din punctul meu de vedere el este cea mai bună alegere în acest moment pentru Steaua. Cred că el nu are o imagine bună. Când eu am venit la Steaua nu mă cunoştea nimeni, toţi se gândeau ”ce face şi germanul ăsta aici?”, dar am avut mult suport din partea lui Reghecampf de la început şi el mereu a vorbit bine despre mine.

Thomas Neubert la un antrenament al FCSB-ului
Thomas Neubert la un antrenament al FCSB-ului

Când au început să apară rezultatele de asemenea şi Mihai Stoica a vorbit frumos despre mine şi cred că am avut parte de susţinere din partea tuturor oamenilor din jurul meu, în special de la Reghecampf şi Mihai Stoica. Nu ştiu dacă Marian Lupu are acest suport şi acest lobby pe care eu l-am avut, a declarat Neubert pentru Telekom Sport.