Sport

Thomas Neubert a fost operat la ligamentele genunchiului drept: „Mulțumesc FCSB! O să mă întorc mai puternic”

FCSB va trebui să se descurce, o perioadă de timp, fără preparatorul fizic Thomas Neubert, deoarece acesta a fost operat la ligamentele genunchiului drept.
13.11.2021 | 21:10
Thomas Neubert a fost operat la ligamentele genunchiului drept Multumesc FCSB O sa ma intorc mai puternic
ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic al FCSB, Thomas Neubert, a devenit indisponibil, deoarece a fost operat la ligamentele genunchiului drept. Informația a dat-o chiar cel în cauză, într-un mesaj postat pe contul personal de facebook.

Thomas Neubert i-a mulțumit doctorului Ionuț Codorean, dar și echipei FCSB

Bună seara tuturor! Câteodată viața are alte planuri… Dar o să mă reîntorc mai puternic! Mulțumesc pentru toate gândurile bune! Mulțumesc foarte mult Dr. Ionuț Codorean și echipei sale din cadrul clinicii Artrosport și Spitalului Monza Metropolitan! De asemenea, mulțumesc echipei FCSB pentru tot suportul acordat! Vă doresc tuturor multă sănătate și un sfârșit de an cât mai bun! Să ne revedem sănătoși anul viitor! Tommy”, este mesajul preparatorului fizic al FCSB.

ADVERTISEMENT

Thomas Neubert s-a întors la FCSB în iulie 2020

Thomas Neubert a revenit la FCSB la jumătatea lunii iulie a anului 2020. „Trebuie să ştie cine sunt şi trebuie să mă simtă cum sunt cu ei.

Am cel mai mare respect pentru fiecare jucător de fotbal şi sper ca în timp să le câştig şi eu respectul. Doar împreună putem salva ceva. Nu o să mă duc şi o să le zic să facă asta, asta sau asta.

ADVERTISEMENT

O să le explic de ce trebuie să facă asta, de ce fac ceva ce nu au mai făcut până acum. Dacă jucătorii nu înţeleg de ce trebuie să schimbe şi de ce metodele sunt diferite şi nu sunt dispuşi să facă asta, oricine ar veni, rezultatele vor fi la fel. Ei trebuie să înţeleagă”, declara Thomas Neubert la vremea respectivă.

Gigi Becali a renunțat la numirea ca antrenor a lui Șumudică pentru a-l păstra pe Neubert

Munca pe care o desfășoară Neubert la FCSB este apreciată și de patronul Gigi Becali, care nu a vrut să renunțe la el când s-a pus problema numirii lui Marius Șumudică în funcția de antrenor principal.

ADVERTISEMENT

S-a ajuns la un ‘nu’, pentru că nu am vrut să vină el cu staff-ul lui, iar noi să-i dăm afară pe Popa, antrenorul cu portarii și pe Neubert. Mi-a zis, ‘Bine, Gigi, nu mai vin’ și asta a fost, hai noroc!’

Păi cu staff-ul a contat, el a vrut să vină cu staff-ul, eu nu”, declara patronul echipei roș-albastre în luna mai.

ADVERTISEMENT
  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,19 este cota pentru „Șansă dublă: 1X”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT