Fotbal intern

Thomas Neubert, răspuns pentru dinamoviștii care au suspectat-o pe FCSB de doping: ”Haters”

04.02.2021 | 08:37
Thomas Neubert raspuns pentru dinamovistii care au suspectato pe FCSB de doping Haters
ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic al  echipei FCSB, Thomas Neubert, le-a răspuns ironic dinamoviștilor care i-au suspectat pe roș-albaștri de doping înaintea derby-ului din etapa a 21-a din Liga 1.

Suporterii din programul DDB au solicitat în mod oficial Agenției Naționale Anti-Doping o verificare a jucătorilor lui Toni Petrea înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Supărat pentru că adversarii au cerut control anti-doping înainte de derby, antrenorul secund al roș-albaștrilor, MIhai Pintilii, a oferit o reacție deplasată.

Acuzele de doping la adresa FCSB, negate de Thomas Neubart

La scurt timp după ce FCSB s-a impus pe terenul marii rivale, scor 1-0, preparatorul fizic al roș-albaștrilor, germanul Thomas Neubert, a răspuns cu o ironie la acuzele ”câinilor” conform cărora jucătorii liderului din Liga 1 s-ar dopa.

ADVERTISEMENT

”Îl iau ca pe un compliment! #forallhaters#dinamo-fcsb#primul loc”, a scris Neubert pe contul de Facebook în care a adăugat și postarea făcută de fanii din PCH prin care aceștia cereau control anti-doping la meci.

Thomas Neubert FCSB doping

FCSB continuă marşul spre titlul de campioană a României, trofeu care lipseşte din vitrina clubului de şase ani. FANATIK îţi prezintă coincidenţa care o face pe formaţia roş-albastră să viseze că la finalul sezonului va fi tot pe prima poziţie a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a vorbit la finalul derby-ului dintre Dinamo și FCSB, iar tehnicianul roș-albaștrilor este mulțumit de elevii săi și îi felicită pentru victorie, fiind fericit și de faptul că echipa sa își păstreză poziția de lider a campionatului.

Dinamo și FCSB au oferit un derby șters, tranșat de golul din minutul 8 al lui Florin Tănase. A fost un meci în care “câinii” și-au arătat limitele, iar roș-albaștrii s-au dovedit risipitori într-o mulțime de faze.

ADVERTISEMENT

Ante Vukusic, atacantul central croat transferat de FCSB, s-a declarat optimist la debutul pentru FCSB produs chiar în marele derby cu Dinamo. Fotbalistul a declarat că este pregătit să se ridice la nivelul echipei, considerându-se un jucător de valoare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,24 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT