Thomas Tuchel i-a convins pe şeicii de la PSG. Ce s-a întâmplat cu contractul antrenorului

Sorin Dumitrescu   
în Ligue 1
25/05/2019, 20:08
Thomas Tuchel i-a convins pe şeicii de la PSG. Ce s-a întâmplat cu contractul antrenorului GALERIE FOTO
Thomas Tuchel va continua la PSG până în 2021

Thomas Tuchel i-a convins pe şeicii de la PSG. Pare destul de bizar, pentru că vorbim de un club foarte mare, cu putere financiară imensă, care, evident, are şi obiective pe măsură. Şi, în primul său an petrecut în capitala Franţei tehnicianul german a câştigat doar campionatul, ratând celelalte două obiective interne, Cupa Franţei şi Cupa Ligii şi fiind eliminat în optimi de finală în Champions League după o incredibilă răsturnare de scor, 2-0 în deplasare, 1-3 acasă în ultimul minut, de Manchester United. Citește ultimele iformații vitale pentru pariuri pe bilete-pariuri.ro

Thomas Tuchel continuă cu PSG. Care este durata noului contract

Ei bine, cu toate aceste contraperformanţe Thomas Tuchel nu numai că nu a fost trimis la plimbare, cum probabil ar fi procedat alte cluburi dar se poate spune că a fost chiar recompensat, în sensul în care şeicii l-au chemat şi i-au comunicat decizia lor. În loc de ghilotină Tuchel a primit votul de încredere şi nu unul oricum, ci un vot concretizat prin prelungirea contractului până în 2021!

Ciudată optică pentru şefii lui PSG, şeicul Nasser El Khelaifi considerând că rezultatele sub aşteptări sunt mai mult rodul superficialităţii jucătorilor decât a tacticii greşite a antrenorului. Evident foarte mulţumit că va continua munca începută în Oraşul Luminilor, antrenorul german a căutat să dea de înţeles că dacă şi sezonul viitor lucrurile nu se vor îndrepta nu va mai fi loc pentru el până în 2021.

Thomas Tuchel continuă, dar nu se ştie dacă o vor face şi vedetele Neymar şi Mbappe
Thomas Tuchel continuă, dar nu se ştie dacă o vor face şi vedetele Neymar şi Mbappe

Nu se ştie ce vor face vedetele Neymar şi Mbappe

Tuchel a cerut public aducerea unor jucători de top pentru toate compartimentele, ca şi când starurile pe care le-a avut la dispoziţie fac parte din categoria fotbaliştilor de duzină. El s-a plâns de faptul că banca de rezerve a fost mult prea săracă atunci când au apărut probleme medicale şi că acest lucru a ieşit pregnant în evidenţă pe finalul sezonului, când a trimis pe teren mai mulţi jucători cu minute mai puţine şi eşecurile în campionat au început să vină aproape unul după altul.

Problema cea mai grea pentru Tuchel este că el nu i-a convins deloc pe cei doi grei ai echipei, brazilianul Neymar şi Kylian Mbappe, care sunt tentaţi să părăsească Parisul, pentru că actualul proiect nu li se pare că este solid. Mbappe a vorbit zilele trecute în premieră despre această posibilitate, urmat de Neymar, care la prezentarea unui parfum al său a declarat că iubeşte să înceapă un capitol nou în viaţa şi în cariera sa şi că nu îi este frică de provocări.

Închide ×