Sport

Thomas Tuchel nu-l vrea pe Cristiano Ronaldo la Chelsea. CR7 are o ofertă fabuloasă de la şeici: salariu de 125 de milioane de euro pe sezon

Chelsea era favorită să îl ia pe Cristiano Ronaldo. Lusitanul se gândește să plece de la Manchester United, dar presa britanică scrie că albaștrii s-au răzgândit. CR7 are acum o ofertă de 125.000.000 de euro/sezon!
15.07.2022 | 09:50
Thomas Tuchel nul vrea pe Cristiano Ronaldo la Chelsea CR7 are o oferta fabuloasa de la seici salariu de 125 de milioane de euro pe sezon
Thomas Tuchel nu-l vrea pe Cristiano Ronaldo la Chelsea. CR7 are o ofertă fabuloasă de la şeici: salariu de 125 de milioane de euro pe sezon. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși Cristiano Ronaldo are 37 de ani, noul club al lui Todd Boehly vedea în transferul portughezului o mare lovitură financiară. Totuși, conducerea a ținut cont de părerea managerului Thomas Tuchel, care s-a opus tranzacției.

Pista Chelsea nu mai este de actualitate pentru Cristiano Ronaldo

Astfel, Cristiano Ronaldo nu va fi al treilea transfer al verii pe Stamford Bridge, după ce londonezii au perfectat mutările lui Raheem Sterling și Kalidou Koulibaly. Echipa lui Thomas Tuchel n-a mai dorit să-l ia însă pe cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, din cauza firii individualiste pe care o are lusitanul.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației Daily Mail, managerul neamț le-a transmis șefilor că nu își dorește fotbaliști individualiști în echipă și că afacerea nu are rost, având în vedere vârsta lui Cristiano Ronaldo. Tuchel pune mare preț pe noțiunea de echipă, iar lusitanul ar fi atras toată atenția asupra sa, lucru care n-ar fi fost deloc benefic pentru albaștri.

CR7 își dorește să fie vioara întâi în orice echipă în care evoluează, iar Chelsea nu avea nevoie de el în acest moment în viziunea antrenorului german. Londonezii sunt în continuare în căutarea unui marcator pur-sânge, având în vedere că, în această vară, s-au despărțit și de Romelu Lukaku, ajuns la Inter Milano sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Totuși, Thomas Tuchel e încrezător că se poate descurca și fără un „nouar” clasic, având în vedere că îi are în lot pe Timo Werner și pe Kai Havertz, care oricând pot îndeplini rolul de vârf „fals”.

Ofertă de 125.000.000 de euro pe an din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo e supărat pe Manchester United că a ratat calificarea în viitorul sezon de UEFA Champions League, dar și că noua echipă a lui Erik ten Hag nu e mai activă pe piața transferurilor. Acesta ar fi cele două motive pentru care lusitanul vrea să plece de pe Old Trafford după doar un an.

ADVERTISEMENT

Plătit pe „Tetrul viselor” cu 30.000.000 de euro pe an, CR7 are o ofertă colosală din Golf. Conform presei din Portugalia, Cristiano Ronaldo a primit propunerea de a juca în Arabia Saudită, acolo unde o echipă îi oferă un contract de 125.000.000 de euro/sezon, sumă care l-ar transforma instant în cel mai bine fotbalist din istorie.

Pentru a juca doi ani în Golf, superstarul portguhez ar urma să primească 250.000.000 de euro (125.000.0000 de euro pe sezon), potrivit TVI și CNN Portugalia.

ADVERTISEMENT

Pentru transfer, Manchester United ar urma să încaseze 30.000.000 de euro, în timp ce alte 20.000.0000 ar merge spre intermediari. Deocamdată, numele formației saudite care îl vrea pe CR7 nu a fost dezvăluit.

În prezent, cel mai bine plătit fotbalist al planetei este Kylian Mbappe (23 de ani). Superstarul francez încasează la Paris Saint-Germain 60.000.000 de euro pe an, urmat de colegul Lionel Messi (34 de ani), cu 40.000.000 de euro/sezon.

ADVERTISEMENT