Fotbal international

Thomas Tuchel, out de la PSG?! Nasser Al-Khelaifi l-a băgat în şedinţă după umilinţa cu Manchester United

07.03.2019 | 15:27
Thomas Tuchel ar putea să fie dat afară de la PSG la finalul sezonului
ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel ar putea să fie out de la PSG după ce formaţia din capitala Franţei a fost eliminată de Manchester United. Antrenorul german este considerat principalul vinovat pentru umilinţa din optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Nasser Al-Khelaifi l-a băgat în şedinţă pe tehnicianul de 45 de ani la scurt timp după terminarea meciului de pe “Parc des Princes”.

Thomas Tuchel, out de la PSG?! Ce a anunţat Nasser Al-Khelaifi

Thomas Tuchel are şanse mari să plece de la PSG la finalul sezonului, cu toate că Nasser Al-Khelaifi, preşedintele parizienilor, a susţinut că are încredere în antrenorul german. La finalul meciului cu Manchester United, oficialul campioanei Franţei, a declarat că deciziile vor fi luate după o analiză atentă a situaţiei echipei.

ADVERTISEMENT

“Am încredere, însă, în antrenor. Vom vedea care va fi decizia lui. Dar, acum nu trebuie să-l analizăm după un singur meci. Trebuie să luăm decizii cu capul limpede. Dar, nu este momentul. Vrem să ne liniștim. Și, cum am spus, vrem să știm ce vrea și antrenorul. Este foarte important”, a declarat Nasser Al-Khelaifi.

Thomas Tuchel ar putea să fie dat afară de la PSG la finalul sezonului. Ce a anunţat preşedintele clubului
Thomas Tuchel ar putea să fie dat afară de la PSG la finalul sezonului. Ce a anunţat preşedintele clubului

Nasser Al-Khelaifi: “Nu mai pierdem acest meci dacă jucăm de 10.000 de ori”

La finalul meciului PSG – Manchester United 1-3, Nasser Al-Khelaifi era vizibil dezamăgit de faptul că echipa pariziană a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cu toate acestea, preşedintele campioanei Franţei a susţinut că rezultatul este injust, din moment ce jucătorii antrenaţi de Thomas Tuchel au avut o posesie de 72%.

ADVERTISEMENT

“Sunt dezamăgit de rezultat, desigur. Am început bine aceste optimi, dar am pierdut cu 3-1 acum. Acolo, la ei, ne-am dus pentru a câștiga am făcut un meci minunat. Aici, acasă, am avut 72% posesie. Apoi am primit acest penalty împotriva noastră în minutul 90. Nu înțeleg. Până la urmă este fotbal, nu matematică, de aceea nu pot explica ce ar fi trebuit să facem pentru a ne califica. Aici nu vorbim de 1+1=2! Nu, aici este fotbal , trebuir să muncești foarte mult, trebuie să analizezi ce ai făcut bine și ce nu. Dacă vom mai juca de 10.000 de ori acest meci nu-l vom pierde”, a mai precizat Nasser Al-Khelaifi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri