Sport

Thomas Tuchel, predicție incredibilă înainte de Bayern – Real Madrid: „Nu știu de ce, dar știu că sigur va înscrie un gol”

Thomas Tuchel a făcut o predicție incredibilă cu o zi înainte de Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 30 aprilie, în turul „dublei” din semifinalele UEFA Champions League.
30.04.2024 | 15:03
Thomas Tuchel predictie incredibila inainte de Bayern  Real Madrid Nu stiu de ce dar stiu ca sigur va inscrie un gol
Thomas Tuchel a susținut conferința de presă premergătoare duelului Bayern Munchen - Real Madrid. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel a susținut conferința de presă premergătoare duelului Bayern Munchen – Real Madrid, marți, 30 aprilie, ora 22:00, în turul „dublei” din semifinalele UEFA Champions League. Antrenorul german este convins că Serge Gnabry va marca sigur contra „galacticilor”.

Thomas Tuchel, laude pentru Carlo Ancelotti și Bellingham înainte de Bayern – Real Madrid: „Este o legendă”

Bayern Munchen – Real Madrid este șocul din semifinalele UEFA Champions League. Thomas Tuchel l-a lăudat pe omologul de la Real Madrid, legendarul Carlo Ancelotti, înaintea meciului de pe Allianz Arena.

ADVERTISEMENT

Totodată, Thomas Tuchel se teme de Jude Bellingham, unul dintre cei mai în formă jucători ai lui Real Madrid. „Carlo Ancelotti este o legendă. Ne vom pregăti bine, deși avem o zi mai puțin la dispoziție.

Suntem cu toții încântați să fim protagoniștii acestui meci. Carlo dă dovadă de calm și experiență. Este important să ne concentrăm pe noi înșine. Trebuie să avem disciplină pentru a găsi soluții. Avem experiență, jucătorii și eu. 

ADVERTISEMENT

Transformarea lui Bellingham este incredibilă. Când joci pentru un club atât de mare se întâmplă asta. Se descurcă bine, deși așteptările sunt enorme. Trebuie să găsim soluții”, a declarat Thomas Tuchel, citat de Marca.

Thomas Tuchel, predicție incredibilă înainte de Bayern – Real Madrid: „Nu știu de ce, dar știu că sigur va înscrie un gol”

Thomas Tuchel este ferm convins că Serge Gnabry, revenit după o accidentare, va marca împotriva lui Real Madrid. Atacantul care evoluează în extrema dreaptă va fi pe teren după 4 meciuri de absență.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce. Dar știu că Gnabry va înscrie un gol sigur. Obiectivul nostru este să ajungem la Wembley. Am învins Arsenal și ne-a dat multă încredere. Și jocul împotriva lui Real Madrid este un pas foarte important.

Suntem dornici să concuram. Suntem concentrați doar pe meciul de mâine. Acest meci este ca o finală. Vom găsi formația ca și cum ar fi pentru o finală. Da, știm că unii jucători nu vor putea juca întreg meciul”, a mai spus Thomas Tuchel.

ADVERTISEMENT

Joshua Kimmich, înainte de Bayern Munchen – Real Madrid: „Mă motivează să joc împotriva lor”

Joshua Kimmich așteaptă cu nerăbdare duelul cu Real Madrid. Mijlocașul l-a lăudat pe coechipierul din naționala Germaniei și adversarul de marți seară, Toni Kroos. „Mă motivează să joc împotriva lui Real Madrid. Este un club foarte mare.

Iar în semifinale îi entuziasmează pe toți care iubesc fotbalul. Nu am avut mult timp să ne pregătim. Real Madrid este o echipă care poate schimba rapid jocul. Trebuie să găsim o modalitate de a ne asuma riscuri și de a menține controlul meciului.

Este important să știm să atacăm și să ne apărăm. Îl cunosc foarte bine pe Kroos. Toni dă încredere, control, domină jocul. De asemenea, poți învăța multe de la el. Are multă experiență”, au fost cuvintele lui Joshua Kimmich.

ADVERTISEMENT