Sport

Thomas Tuchel, reacție genială la problemele financiare de la Chelsea: ”Dacă nu mergem cu avionul în Franța, conduc un microbuz”. Video

Chelsea se confruntă cu mari probleme financiare după sancțiunile impuse lui Roman Abramovich, dar Thomas Tuchel a încercat să treacă peste această situație cu o glumă.
13.03.2022 | 20:19
Thomas Tuchel reactie geniala la problemele financiare de la Chelsea Daca nu mergem cu avionul in Franta conduc un microbuz Video
ADVERTISEMENT

Gruparea de pe Stamford Bridge a pierdut deja doi sponsori importanți și are o sumă limită pe care o poate cheltui la fiecare meci.

Problemele financiare ale lui Chelsea nu-l sperie pe Thomas Tuchel

Una dintre punctele importante ale acordului dintre clubul londonez și guvernul britanic pentru a primi o licență specială de funcționare este acela că pot plăti costuri ”rezonabile” de călătorie la și de la jocurile în deplasare, dar care nu depășesc 20.000 lire sterline pentru un meci per echipă.

ADVERTISEMENT

În ciuda problemelor financiare și a incertitudinii care planează la club, managerul Thomas Tuchel și-a păstrat simțul umorului și a dezvăluit după victoria cu Newcastle care sunt soluțiile privind deplasarea pe care Chelsea urmează să o facă la mijlocul săptămânii viitoare în Franța pentru meciul retur cu Lille din optimile Champions League.

”Ultima informație pe care o știu este că avem un avion pentru meciul din Franța. Putem merge cu avionul și să ne întoarcem cu avionul. Dacă nu, mergem cu trenul, dacă nici așa, cu autobuzul, dacă nu, voi conduce un microbuz cu șapte locuri”, a glumit neamțul.

ADVERTISEMENT

Havertz, gol cu dedicație pentru angajații clubului

La rândul său, atacantul Kai Havertz, autorul golului care a adus victoria londonezilor în partida cu Newcastle, a declarat că situația este una tensionată și a dedicat reușita personalului din club.

”Bineînțeles că este greu. Pentru toată lumea, nu numai pentru noi. Trebuie să spunem că noi, jucătorii, și staff-ul tehnic avem privilegiul să ne antrenăm și să continuăm să facem ceea ce ne place.

ADVERTISEMENT

Ne pare rău pentru toată lumea din club, pentru suporteri, pentru angajați, pentru cei de la academie. Încercăm să dăm totul pentru ei în acest moment, iar dacă le poți oferi astfel de momente, este întotdeauna frumos.

Thomas Tuchel problemele financiare Chelsea

Trebuie să fim împreună în aceste vremuri, încercăm să facem asta, să câștigăm jocuri și să le dăm un sentiment bun. Este uimitor să marchezi în ultimul minut așa. A fost foarte greu, Newcastle ne-a făcut viața foarte grea, mai ales în prima repriză”, a afirmat atacantul german.

ADVERTISEMENT