News

GALERIE FOTO Soţia lui “Thor” are origini mioritice! Actriţa Elsa Pataky, una dintre cele mai frumoase de la Hollywood

Trilogia Thor a cunoscut un succes nebun la nivel mondial, făcându-l foarte cunoscut pe actorul Chris Hemsworth, care joacă rolul principal. Multe fete au suspinat după el, dar acesta este...
02.11.2017 | 11:26

Trilogia Thor a cunoscut un succes nebun la nivel mondial, făcându-l foarte cunoscut pe actorul Chris Hemsworth, care joacă rolul principal. Multe fete au suspinat după el, dar acesta este însurat. Ba, mai mult, este însurat tot cu o actriţă care are origini mioritice! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, dar este apreciată şi pentru talentul său actoricesc deosebit. Pe numele real Elsa Lafuente Medianu, Elsa Pataky (41 ani) a trăit prima parte a vieţii în Spania, unde jucat într-o mulţime de filme, deşi a absolvit Facultatea de Jurnalism, la fel ca şi mama sa, Cristina Pataky Medianu, care are rădăcini în România! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Thor este însurat cu o femeie cu origini mioritice! Elsa Pataky şi Chris Hemsworth au trei copii

Elsa Pataky a fost logodită vreme îndelungată cu actorul american Adrien Brody, iar din 2010 este căsătorită cu actorul australian Chris Hemsworth (34 ani), interpretul lui Thor. Împreună, cei doi au trei copii, Tristan, India Rose şi Sasha.

Într-un interviu recent acordat publicaţiei GQ Australia, Chris Hemsworth a declarat: “Eu şi soţia mea ne-am îndrăgostit, am făcut copii, nu ne-am prea văzut unul cu altul pentru câţiva ani, apoi ne-am îndrăgostit din nou. Ea, cu siguranţă, s-a sacrificat pentru relaţia asta mai mult decât mine”.

ADVERTISEMENT