Sport

CSM București învinge pe terenul lui Thuringer și se califică în sferturile competiției. Video

10.02.2019 | 16:35
CSM Bucuresti invinge pe terenul lui Thuringer si se califica in sferturile competitiei Video
ADVERTISEMENT

Partida Thuringer – CSM București, din etapa a treia a grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin, care s-a jucat în sala din Wiedigsburghalle din Nordhausen, s-a terminat cu scorul de 38-30 pentru echipa din capitala României!


UPDATE, ora 16:30 CSM București învinge Thuringer, scor 38-30 și obține a cincea victorie din grupele principale. După acest meci, „Tigroaicele” își asigură calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor!

ADVERTISEMENT
Clasament în Grupa 2 principală a Ligii Campionilor la handbal feminin

UPDATE FINAL DE MECI! CSM București se impune cu 38-30. 

Min. 45 „Tigroaicele” au ajuns la o diferență de 10 goluri, scor 31-21, după golul lui Cvijic.

Min. 35 CSM București păstrează ritmul și în a doua repriză și conduce la 7 goluri, scor 23-16.

ADVERTISEMENT

PAUZĂ: CSM București intră la pauză cu un avantaj de 5 goluri, scor 17-12. 

Min. 27 Grubisic apără din nou, Radicevic înscrie și aduce CSM București din nou la o diferență de 3 goluri, scor 15-12.

Min. 20 CSM București conduce cu 12-8, după un nou contraatac al Iuliei Curea.

Min. 17 CSM București conduce cu 10-7 după golul lui Radicevic și antrenorul lui Thuringer a cerut time out.

ADVERTISEMENT

Min. 13 Româncele revin în joc. Jelena Grubisic apără și Iulia Curea înscrie pe contraatac. 6-5 pentru bucureștence.

Min. 3 Gazdele au început mai bine partida și conduc cu 2-0.

UPDATE, ora 15:00 A început meciul dintre Thuringer și CSM București.


CSM București a început faza a doua a grupelor extrem de slab și s-a înclinat pe terenul campioanei en titre, Gyor ETO. Campioana Ungariei s-a impus extrem de net cu scorul de 36-27, una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren fiind pivotul naționalei României, Crina Pintea. De altfel, Gyor conduce detașat în grupa B, având 11 puncte, cu trei mai mult decât următoarele clasate, Vipers Kristiansand și CSM București.

ADVERTISEMENT

Thuringer – CSM București Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Meciul Thuringer – CSM București, din etapa a treia a grupelor principale din Liga Campionilor, este programat duminică, de la ora 15:00, și va fi transmis de posturile Digi Sport 2 și Telekom Sport 2. Întâlnirea din Germania va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO și pe FANATIK.

Oana Manea aruncă la poartă în meciul CSM București - Krim Ljubljana
Oana Manea aruncă la poartă în meciul CSM București – Krim Ljubljana

Partida este un specială dacă ținem cont că Thuringer este antrenată de românul Herbert Muller, aflată pe banca tehnică a nemțoaicelor din 2010. CSM București se află într-o creșteră evidentă de formă, reușind în runda precedentă din Liga Campionilor să învingă acasă pe Krim Ljubljana, cu scorul de 32-26.

Campioanele României sunt mari favorite pentru bookmakeri

Cu o zi înainte de întâlnirea Thuringer – CSM București se vor disputa celelalte două partide din Grupa B: Krim Ljubljana – Ferencvaros și Gyor ETO – Vipers Kristiansand. Înaintea acestei runde, clasamentul arată astfeș: 1. Gyor ETO – 11 puncte, 2. Vipers Kristiansand – 8 puncte, 3. CSM București – 8 puncte, 4. Ferencvaros – 5 puncte, 5. Krim Ljubljana – 3 puncte, 6. Thuringer – 1 punct.

Campioanele României sunt văzute favorite clare în meciul cu Thuringer, cota lor la victorie fiind de 1,20, față de 6,35 formația germană și 10,70 remiza. De asemenea, CSM București are cote de 1,35 pentru a se impune în fiecare repriză.

ADVERTISEMENT