Life

Ți-l mai amintești pe Mitică Popescu. Vezi cum arată și cum l-a afectat pandemia de coronavirus

27.05.2020 | 15:34
Til mai amintesti pe Mitica Popescu Vezi cum arata si cum la afectat pandemia de coronavirus
ADVERTISEMENT

Mitică Popescu a împlinit 83 de ani, dar este foarte activ. Nici pandemia nu l-a ținut în casă. După perioada de izolare, îndrăgitul actor a revenit la emisiunea „D’ale lu Mitică”, cu noi reportaje și materiale filmate prin toate colțurile țării.

Mitică Popescu, la 83 de ani. Cum l-a afectat pandemia

Nea Mitică Popescu a revenit în câmpul muncii, la emisiunea pe care o realizează, „D’ale lu Mitică”, de pe TVR 2. Maestrul este foarte activ, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna. Filmările au început din 24 mai, în condiţii speciale, din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Până acum, s-au filmat câteva ediții, iar săptămâna viitoare se va mai înregistra una. Nea Mitică este plin de energie și extrem de bucuros că a revenit la muncă. Televiziunea îi dă forță, putere și entuziasm. Practic, nimic nu îl poate ține în casă, nici măcar pandemia de coronavirus.

Mitica Popescu, la 83 de ani
Cum arată Mitică Popescu la 83 de ani. sursă foto: click.ro

Mitică Popescu a slujit publicul întreaga viață, atât de pe scena teatrului, cât și din lumina reflectoarelor. Unul dintre rolurile care l-au consacrat a fost personajul lui “Cocoșilă”, în filmul Moromeții, pe care l-a interpretat magistral.

Stere Gulea l-a contactat și pentru Moromeții 2. Timp de doi ani s-au purtat discuții și negocieri, dar, la momentul începerii fillmărilor, lucrurile s-au schimbat radical.

“Cu doi ani înainte, tot ne-a bătut la cap Stere. Dar trebuia să facă rost de bani şi, mă rog, când a reuşit să fie mândru de noul lui film, ne-a dat scenariile, eu l-am luat ca un elev silitor şi conştiincios. Locuind aproape de Herăstrău, mă duceam şi învăţam.

La un moment dat, nu ştiu exact motivele, Rebenciuc n-a vrut să mai joace. Nu ştiu ce a motivat… Că e prea bătrân, în fine… Refuzând el, a trebuit să ne schimbe pe toţi din distribuţia veche.

Era chiar în ziua când trebuia să mă duc să semnez contractul. Ne-au anunţat, cu scuzele de rigoare, evident. Asta e”, a declarat Mitică Popescu într-un interviu acordat revistei Taifasuri.

Tags: