Life

Ți-o mai amintești pe Roxana Ilie? Vedeta divorțată de un milionar celebru a făcut senzație la nunta Simonei Halep

Cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost prilejul pentru apariții cât se poate de interesante, unii invitați reușind să atragă toate privirile, printre aceștia numărându-se și Roxana Ilie, fotomodel celebru prin România.
20.09.2021 | 18:57
Roxana Ilie, modelul care a uimit la nunta Simonei Halep Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Apariția Roxanei Ilie la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost îndelung comentată și admirată de cei prezenți, ținuta fotomodelului ieșind, la modul serios, în evidență.

Roxana Ilie, apariție de pomină la cununia Simonei Halep

Discretă din cale afară în ceea ce privește aparițiile ei publice în ultimii ani, Roxana Ilie a lăsat o impresie cât se poate de puternică în momentul în care a apărut, însoțită de iubitul ei, un arhitect cunoscut, la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

Cu formele de fotomodel bine evidențiată într-o rochie nude, cu un decolteu amețitor și cu franjuri care îi puneau și mai bine în evidență silueta la fiecare mișcare, Roxana Ilie a ”luat ochii” celor din jur.

Doar că, probabil spre părerea de rău a unor milionari care s-au perindat la evenimentul cu ștaif de la malul mării, Roxana Ilie nu a avut ochi decât pentru un singur bărbat, cel la brațul căruia, de fapt, a și ajuns la cununia Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Nici iubitul nu a scăpat-o vreo secundă din ochi, fotomodelul și partenerul ei fiind nedezlipiți toată noaptea, lucru pe care, de altfel, ea l-a și făcut public prin postările de pe conturile ei de socializare.

Cu cine se iubește Roxana Ilie

Fotomodel celebru încă de acum 15 ani, Roxana Ilie a avut o viață personală tumultoasă, trecând printr-un divorț care, la vremea respectivă, a ținut prima pagină a ziarelor, fiind implicate acuzații reciproce de infidelitate.

ADVERTISEMENT

Astfel, căsătorită la doar 20 de ani cu milionarul Mihai Pleșea, Roxana Ilie divorța, șase ani mai târziu, în 2015, de acesta, după ce se despărțiseră deja, neoficial, de ceva vreme, cu scandal. De atunci, Roxana Ilie a mai avut câteva relații aflate în atenția publicului, fie că a fost vorba de un francez putred de bogat pentru care părea dispusă să se mute la Paris, fie că a fost vorba de alte relații devoalate de presă.

Cu toate acestea, de mai bine de un an, Roxana Ilie, mai discretă decât și-a obișnuit admiratorii, pare să trăiască o adevărată poveste de dragoste cu un arhitect celebru din București, Alex Adam, laureat al mai multor premii în domeniu.

ADVERTISEMENT

Interesant este însă că arhitectul despre care vorbim, celebru și pentru studioul pe care îl deținea alături de alți colegi de-ai săi, pare să fie foarte discret în ceea ce privește averea pe care o deține.

Astfel, deși câștigător al unor premii renumite, cu semnătura pusă pe apartamente de mari fițe și restaurante de lux, Alex Adam, deși se vorbește că ar fi putred de bogat, pare să fie foarte atent în ceea ce privește averea pe care o deține, preferând să nu se afișeze, așa cum o fac milionarii de pe la noi, prin cluburi, cheltuind zeci de mii de euro pe roabe de șampanie.

Roxana Ilie, debut alături de Nicolae Guță

Înainte de a câștiga importante titluri de Miss, Roxana Ilie a cunoscut ”gustul” showbiz-ului cu o apariție fulminantă, pe când era puștoaică, într-unul dintre videoclipurile manelistului Nicolae Guță.

Cu toate acestea, ceea ce i-a adus, cu adevărat, celebritatea au fost concursurile Miss Litoral, în 2008, iar apoi Miss Earth 2009, competiții în care s-a impus, iar apoi aparițiile în diverse pictoriale senzuale și în reclame la lenjerie intimă au făcut deliciul bărbaților.

După ce a renunțat la cariera de fotomodel – pe care ar putea să o reia oricând – Roxana Ilie pare să se fi dedicat, printre altele, și acțiunilor caritabile, ea povestind, cu ceva timp în urmă, că a fost marcată de Africa și că a făcut tot ce i-a stat în putință, pe când era acolo, să îi ajute pe copiii din Senegal.

ADVERTISEMENT