Carousel hot news

Un fost internaţional a semnat cu o nou-promovată

UPDATE: Goga a fost transferat de nou-promovata ASA Târgu Mureş. Atacantul a semnat un angajament valabil pentru un sezon, cu posibilitatea de prelingire, potrivit ştiridesport.ro. La Mureş, Goga...
22.07.2014 | 14:20
Un fost internaţional a semnat cu o nou-promovată

UPDATE: Goga a fost transferat de nou-promovata ASA Târgu Mureş. Atacantul a semnat un angajament valabil pentru un sezon, cu posibilitatea de prelingire, potrivit ştiridesport.ro. La Mureş, Goga va fi coleg cu ex-petrolistul Ianis Zicu, Janos Szekely, Gabi Mureşan şi Marius Constantin, acontaţi şi ei în această vară.

Dorin Goga şi-a reziliat contractul cu ultima clasată în campionatul Chinei şi a revenit în ţară. Atacantul a rezistat doar o lună la Harbin Yteng, iar acum este în căutarea unui nou angajament.

“M-am întors în ţară şi sunt liber. Am reziliat cu chinezii de comun acord. Punînd în balanţă lucrurile pozitive şi negative, am hotărît că era mai bine să încetăm colaborarea!

Sunt în discuţii cu ceva echipe, dar aştept şi alte oferte! Sunt pregătit psihic după cele două medalii din Georgia: Campionat si Cupă, dar şi fizic, după pregătirea foarte grea din China. Sunt determinat să dau 100% pentru noua echipă!”, a spus Dorin Goga pentru ştiridesport.ro.

435782-an-1515dorin-goga

Dorin Goga a cîştigat campionatul cu Dinamo Tbilisi în sezonul 2012-2013, fosta adversară a Stelei din turul doi preliminar al Ligii Campionilor şi una potenţială pentru preliminariile acestui sezon. Atacantul a cochetat şi cu echipa naţională, atunci cînd a fost selecţionat de Victor Piţurcă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri