Life

Ți se face pielea de găină! Ce reacţie a avut Florin Piersic după moartea actriței Draga Olteanu Matei

19.11.2020 | 09:38
Ti se face pielea de gaina Ce reactie a avut Florin Piersic dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei
Florin Piersic deplange moartea marei actrite Draga Olteanu Matei. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Draga Olteanu Matei a murit la Spitalul Sf. Spiridon, din Iaşi, după ce a suferit o hemoragie digestivă. Îndurerat pentru trecerea în neființă a actriței, Florin Piersic a postat un mesaj care a trezit sentimente profunde în toți cei care i-au citit mesajul, plângându-i pe toți colegii săi de scenă care s-au prăpădit.

Marii actori se duc rând pe rând, iar în ultimii ani au murit unii dintre cei mai valoroși oameni de film și teatru, printre care Sergiu Nicolaescu, Tamara Buciuceanu, iar acum Draga Olteanu Matei. În ultimii 20 de ani, România a rămas săracă, căci oameni care au rămas în istoria cinematografiei și scenei de teatru au dispărut răpuși de boală, bătrânețe, fără să se mai poată face nimic pentru ei.

ADVERTISEMENT

Timpul este cel care se scurge pentru fiecare dintre noi, iar Florin Piersic, în vârstă de 84 de ani, este conștient de acest aspect. Cu durere, celebrul actor a lăsat un mesaj lacrimogen pe rețelele de socializare, în memoria actriței Draga Olteanu Matei, care s-a stins din viață la 87 de ani.

Ce a spus Florin Piersic după moartea Dragăi Olteanu Matei

Actorul din piesa “Străini în noapte” de la Teatrul Național a scris un mesaj emoţionant după moartea celebrei actriţe.

ADVERTISEMENT

„Draga mea, Dragă și iar Dragă, ne-ai părăsit! Chirița mea și a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, parteneră de scenă și actriță minunată, eu, «mândrul» tău – cum m-ai botezat- îți voi duce lipsa, la fel ca și «fratelui» tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Și du-le dorul meu lui Moraru și Dinică. Te iubesc, scumpa mea!”, a scris marele actor pe Facebook.

Alexandru Arșinel și Victor Rebenciuc, îndurerați după moartea actriței Draga Oltenau Matei

„Era creatoare de scenă, actriţă de film, îndrumătoare în domeniului teatrului. Ea s-a retras la Piatra Neamţ. A fost preşedintele festivalului de umor. A fost foarte iubită de către public, de către forul care a sprijinit-o în tot. O mare actriţă.

ADVERTISEMENT

Am avut bucuria să joc alături de dumneai. O parteneră extraordinară. Renunţă la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă ca să acaparez succesul. De o generozitate extraordinare. Este o mare pierdere, marii artişti dispar uşor, uşor.

O mare animatoare de teatru. La Piatra Neamţ s-a retras unde a făcut o echipă de teatru cu care a câştigat numeroase premii. Un om deosebit. Nu ai ce să spui decât că a fost o mare actriță. Ce să inventezi despre Draga Olteanu. Era imensă”, a declarat Alexandru Arșinel, conform  bzi.ro.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău să aud că Draga Olteanu Matei a murit. Se duce viața. Ne ducem. Ne ducem, eu sunt unul dintre ultimii rămași din vechea generație. Ne vine rândul, nu am venit aici pentru vecie, cel puțin eu”, a spus Victor Rebengiuc.

ADVERTISEMENT