Life

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit cățelușul lui Dorian Popa: „Mi-a fost atât de milă”

09.06.2020 | 11:38
Ti se rupe sufletul Ce a patit catelusul lui Dorian Popa Mia fost atat de mila
Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, a avut probleme de sănătate, iar artistul l-a dus imediat la medicul veterinar. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fie că este pe scenă, în mediul virtual sau înconjurat de prietenii săi, Dorian nu își pierde niciodată zâmbetul și încearcă să transforme orice situație într-un motiv de bucurie. Nu de alta, dar viața trece și e bine să avem amintiri cât mai plăcute, pentru că acestea sunt singurele cu care rămânem. În ciuda optimismului debordant, îndrăgitul artist are parte și de momente mai puțin plăcute, precum cel de weekend-ul trecut, când a fost nevoit să meargă de urgență la spital.

Dorian Popa, cu câinele la spital. Ce a pățit Cheluțu

Asta pentru că starea de sănătate a uneia dintre cele mai dragi ființe din viața lui s-a înrăutățit brusc, după o scurtă plimbare prin parc. Este vorba despre Cheluțu, cățelușul familiei, căruia razele soarelui al acestui început de vară par să nu-i fi priit.

ADVERTISEMENT

Imediat, Dorian a luat atitudine, iar medicii veterinari l-au pus pe picioare pe simpaticul patruped după câteva injecții. După un weekend agitat, a început din nou să mănânce, semn că în scurt timp va trece cu bine peste această cumpănă.

Sâmbătă am oprit filmările pentru că l-am prins pe Cheluțu vomitând în curte. I se încorda foarte tare abdomenul și își lingea mereu buzele. Am înțeles că așa face un cățel când îi este rău.

ADVERTISEMENT

I-a făcut sâmbătă trei injecții, mi-a fost atât de milă, apoi, duminică i-a făcut alte trei injecții, însă acum este din ce în ce mai bine. Încă este puțin apatic, nu mai e agitat, dar a început să mănânce”, le-a povestit Dorian Popa celor care îi urmăresc canalul de Youtube.

Problemele de sănătate nu îi dau pace nici artistului: „Merg ca moșii”

În 2018, pe când se număra printre concurenții reality show-ului „Ultimul Trib”, artistul s-a accidentat grav în timpul unei probe dificile și a avut nevoie de intervenția medicilor. După operațiile chirurgicale suferite ulterior s-a ales cu trei găuri și două tăieturi, însă nici până astăzi nu a reușit să scape de dureri.

ADVERTISEMENT

Pentru că îi este foarte greu să meargă la kinetoterapie, are momente când abia dacă se poate ține pe picioare. „Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj.

Vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la „romatism” cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a povestit Dorian Popa într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT