Life

Ți se umple inima de bucurie! Gestul mărinimos al lui Codin Maticiuc pentru copiii bolnavi de cancer

07.09.2020 | 21:40
Ti se umple inima de bucurie Gestul marinimos al lui Codin Maticiuc pentru copiii bolnavi de cancer
Codin Maticiuc renovează etajul șapte al Institutului Clinic Fundeni, unde sunt internați copii bolnavi de cancer. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de coronavirus, Codin Maticiuc încearcă să renoveze etajul șapte al Institutului Clinic Fundeni. Asta pentru că vrea ca micuții bolnavi de cancer care sunt internați acolo să dispună de cele mai bune condiții și să se vindece cât mai repede cu putință.

Pe rețelele de socializare, acesta își ține la curent fanii cu stadiul lucrărilor de renovare a unității medicale și îi îndeamnă pe cei care pot întinde o mână de ajutor să nu ezite.

ADVERTISEMENT

Le construiesc băi în saloane, pentru ca spitalul nu are bani s-o facă. E greu, e tare greu, dar voi reuși. Voi îmi dați putere”, susține omul de afaceri. Nu este pentru prima dată când sare în ajutorul copiilor bolnavi. În urmă cu câteva luni, cerea disperat ajutor pentru o fetiță de doar 9 ani măcinată de cancer.

Codin Maticiuc sare în ajutorul copiilor bolnavi de cancer

Săptămâna trecută eram pe șantier împreună cu constructorii și treceam în revistă ce facem pe partea cealaltă a holului. Am demarat construcția de băi în saloane și le renovam complet.

ADVERTISEMENT

Avem un deviz pentru asta dar vrem sa renovam și cabinetele, vestiarele și ce se mai află pe secție totodată sacrificând din ele ca sa mai facem saloane sa recuperam din paturile pierdute o dată cu construcția băilor. Anyway, nu vreau sa va plictisesc cu detalii.

Mă aflam cu ownerul firmei de construcții, cu inginerul care e manager de proiect și cu un manager al spitalului și am coborât și la etajul 6 sa vedem exact cu scurgerile și alte probleme.

ADVERTISEMENT

Am auzit un scâncet ca de cățel. Chiar m-am gândit dacă cineva a adus un animalut acolo. Pe măsură ce avansam pe culoar ele au devenit urlete și ne-am dat seama ca vin de la un copil.

Când am ajuns în dreptul ușii pe care era marcat mare, cu negru TRATAMENTE chiar și managerul a zis “aici nu intrăm acum”. Următoarele cabinete nu le-am mai văzut cum trebuie, detaliile și ce trebuia sa ne notam ne scăpau. Unul din constructori a și spus “eu nu pot sa ma mai concentrez.

ADVERTISEMENT

E greu. E tare greu dar voi reuși. Voi cei care ma susțineți material (atât companii cat și persoane fizice) și spiritual sau chiar în online prin share uri și încurajari, voi îmi dați putere. Mulțumesc mult încă o data și va las la comentarii posibilități de a ajuta”, a scris Codin Maticiuc pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT