Life

Tiberiu Argint, declarație de dragoste, dar nu pentru Andreea Bălan. Artista nu s-a putut abține și a reacționat imediat

27.08.2020 | 00:18
Tiberiu Argint declaratie de dragoste dar nu pentru Andreea Balan Artista nu sa putut abtine si a reactionat imediat
ADVERTISEMENT

Tiberiu Argint a făcut o declarație de dragoste, dar nu Andreei Bălan. Cei doi au o relație care a început de puțin timp, de aceea probabil nu poate fi vorba încă de astfel de gesturi intime, expuse chiar atât de public.

Artista se află la malul mării de câteva zile și petrece clipe de vacanță alături de fiicele sale, dar și de mama ei. De curând jurata de la Antena 1 a făcut câteva mărturii emoționante despre cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Solista trupei André a povestit în mediul online că Valeria Bălan și-a dedicat ultimii ani creșterii nepoțelelor sale pe care artista le are cu George Burcea. Odată cu despărțirea cuplului de artiști, mama vedetei i-a devenit acesteia un real sprijin.

Tiberiu Argint, declarație de dragoste, dar nu pentru Andreea Bălan. Ce a transmis iubitul artistei, pe Instagram

La fel pare să se fi întâmplat și cu iubitul ei, pentru că ei s-au apropiat tot mai tare. De când s-a aflat că formează un cuplu cu fratele prezentatoarei Sonia Argint, vedeta pare să își fi recăpătat echilibrul emoțional. Totul în condițiile în care ruptura de George Burcea nu a fost deloc una ușoară.

ADVERTISEMENT

Fetițele lor au rămas la artistă, care își dorește custodia exclusivă, când va semna ultimele acte din divorț. La rândul său, și actorul de 32 de ani a dat dovadă că este ceva mai responsabil în ultimele luni, față de momentul în care a fost prins de Poliție sub influența stupefiantelor, la volan.

De curând, artista a reacționat atunci când noul ei iubit i-a făcut o declarație de dragoste unei alte femei. Nu vă gândiți că a fost vorba de vreun gest necugetat din partea bărbatului. Ba din contră, de unul care i-a pus și mai mult în valoare natura de familist convins.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Argint a făcut publică o fotografie pe contul lui de Instagram, în care este alături de Sonia, sora lui. Mesajul publicat în dreptul imaginii le-a atras rapid atenția internauților, dar și Andreei Bălan. Vedeta nu a putut trece cu vederea declarația făcută de iubitul ei pentru ruda lui.

Tiberiu Argint, declarație de dragoste, dar nu pentru Andreea Bălan. Artista nu s-a putut abține și a reacționat imediat
Tiberiu Argint a publicat o poză cu sora lui pe Instagram și Andreea Bălan a reacționat foarte repede, fiind vorba și de o declarație de dragoste

“Sister… The best friend you can never get rid of. Love ya, sis! (n.r.: Sora… Cel mai bun prieten de care nu poți scăpa niciodată. Te iubesc, sis!)”, a transmis Tiberiu Argint, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“Iubita ta seamănă foarte, foarte mult cu sora ta și cu mama ta!”, a remarcat foarte repede o fană. La rândul ei, și Andreea Bălan a apreciat fotografia publicată de curând de iubitul său.

ADVERTISEMENT