Tiberiu Uşeriu s-a întors acasă! Peste 100 de oameni l-au întâmpinat pe Aeroportul din Cluj

Ionuţ Cataramă   
in Sporturi
22/03/2018, 12:43
Tiberiu Uşeriu s-a întors acasă! Peste 100 de oameni l-au întâmpinat pe Aeroportul din Cluj

După ce a câştigat a treia oară cel mai dur maraton din lume, Arctic Ultra 6633, Tiberiu Uşeriu s-a întors acasă, unde a fost întâmpinat de peste 100 de oameni care l-au aplaudat minute bune. El a anunţat că nu ştie dacă va mai participa şi anul viitor, întrucât a avut parte de multe surprize anul acesta: un traseu pe jumătate reînnoit, 280 de kilometri de drum de gheaţă şi două furtuni succesive la final.

„Eu fac ceea ce îmi place, ceea ce ştiu cel mai bine. A fost cea mai grea tură pentru mine pentru că eram sigur că le ştiu pe toate, dar am avut multe surprize. A fost un traseu pe jumătate reînnoit, au fost 280 de kilometri de drum pe gheaţă, ceea ce a făcut competiţia destul de grea. Am întâmpinat două furtuni destul de agresive şi una pe final. Ceea ce a fost surprinzător a fost vremea, a fost destul de cald faţă de anul trecut, minus 11 – minus 15 grade, faţă de minus 32, ceea ce este anormal pentru zona respectivă. Am urât drumul pe gheaţă, nu mi-a fost uşor. Au fost momente când mi-a degerat un deget de la piciorul stâng, am avut răni la picioare. Ştiam ce mă aşteaptă şi am gestionat situaţia până la finalul cursei” , a spus Tiberiu Uşeriu.

Tiberiu Uşeriu: “Cred că voi face o pauză de la această competiţie”

Sportivul a mai spus că nu ştie dacă va mai participa şi anul viitor la această competiţie: „Cred că voi face o pauză în această competiţie, dar nu zic sigur, pentru că nu se ştie. Va trebui să fac şi altceva, asta deja o am de trei ori, cam ştiu ce e acolo, nu va mai fi nou anul viitor, poate temperaturile să mai crească şi va fi la un moment dat o competiţie normală, nu una extremă. Dacă temperaturile ajung pozitive, nu mai are niciun farmec competiţia” , a mai precizat el. 

Închide ×