Life

Tibi Clenci, detalii despre soția sa. De ce a vrut să se despartă juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities de Adina

Tibi Clenci are un mariaj fericit de 23 de ani alături de soția sa, Adina, însă lucrurile nu au fost întotdeauna pe roze pentru juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.
21.01.2022 | 23:09
Tibi Clenci detalii despre sotia sa De ce a vrut sa se desparta juratul de la Bravo ai stil Celebrities de Adina
ADVERTISEMENT

Fotograful a oferit detalii despre partenera sa de viață, care i-a dăruit și un copil. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit de ce a vrut să se despartă de soția sa, Adina. Totul s-a întâmplat în urmă cu foarte multă vreme.

Mai exact, juratul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost la un pas să se despartă de aleasa inimii sale la începutul poveștii de dragoste, dar în cele din urmă lucrurile s-au așezat foarte frumos pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

Tibi Clenci și Adina și-au dorit la un moment dat să pună capăt legăturii lor, vedeta mărturisind că discuțiile au plecat de la gelozia soției sale. În prezent, femeia a mai scăpat de acest afront și are încredere în vedetă.

Tibi Clenci, la un pas să se despartă de soția sa, Adina. Dezvăluirea juratului de la Bravo, ai stil! Celebrities

„Cum v-ați gândit voi să puneți întrebarea asta? E adevărat că-mi petrec timpul majoritar cu femei foarte frumoase, speciale sau mai bine zis, carismatice.

ADVERTISEMENT

 Da, sunt înconjurat de cele mai frumoase femei din lume. Ne cunoscuserăm de puțin timp, eu venisem din Anglia, după o performanță lungă de trai cu fete englezoaice, cu multe fete englezoaice.

Alergam disperat în a-mi găsi consoarta, sufletul pereche către casă. Visam că vreau o femeie româncă, să-mi spună «te iubesc» așa cum trebuie să se spună.

ADVERTISEMENT

Am venit acasă, am găsit-o pe Adina, dar mai aveam niște gărgăuni în cap. Deci da, da…după puțin timp, nu ne-am căsătorit chiar atât de repede.

Anul ăla a fost de focuri, am plecat pentru nu știu care motive. Da, cu rușine. Am plecat câteva zile și în câteva zile m-am întors acasă. Nu des, în fiecare zi ne certăm”, a spus Tibi Clenci în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte discret când vine vorba de familia sa. Adina Maria, soția lui Tibi Clenci, nu vrea să fie persoană publică, de aceea nu-l însoțește la evenimente mondene.

Femeia este de meserie farmacist și este un sprijin important pentru renumitul fotograf. Drumurile lor s-au întâlnit pentru prima oară la Peleș, iar de atunci sunt unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT