Life

Tibi Clenci este un familist convins. Secretul unei căsnicii de 23 de ani, scos la iveală de fotograf

Tibi Clenci se numără printre vedetele autohtone care se bucură de un mariaj de lungă durată.
14.10.2021 | 11:13
Tibi Clenci este un familist convins Secretul unei casnicii de 23 de ani scos la iveala de fotograf
ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” este un familist convins. Căsătorit de 23 de ani, juratul de la Kanal D spune care este secretul relației sale.

Cunoscutul fotograf nu depune eforturi majore în mariaj și spune că este dorit în continuare de soția sa, deși activitatea sa profesională îl face să călătorească destul de mult.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Tibi Clenci are un secret în ceea ce privește relația de lungă durată pe care o are cu partenera sa de viață, de profesie farmacist, cea care-l susține necondiționat în tot ceea ce face.

Tibi Clenci, mariaj de 23 de ani. Care este secretul juratului de la Bravo, ai stil

Tibi Clenci are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, cu care s-a mutat împreună încă din prima zi. În plus, și nunta celor doi a venit destul de repede, la scurt timp după ce s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

„Iubirea, care vine la pachet cu multe derivate. Soția mea este omul care m-a susținut toată viața, este cea mai frumoasă fată din jurul meu.

A stat alături de mine când eu făceam un gram de bani și ea făcea trei, din care îmi dădea să achiziționez ceva pentru visul meu, ca să fiu fericit, și ea era fericită pentru mine.

ADVERTISEMENT

Frumusețea ei nu s-a alterat niciodată, dimpotrivă, a crescut. În fiecare zi am descoperit alte lucruri la ea care nu au făcut altceva decât să îmi deschidă mie aripile.

Chiar dacă astăzi, după 23 de ani, am ajuns să ne mai ciondănim, nu există mai mult de cinci minute de supărare”, a declarat Tibi Clenci într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Tibi Clenci: ”Libertatea este secretul”

„Discuțiile noastre nu pornesc niciodată de la gelozii, întotdeauna am alergat către casă. Asta m-a ajutat enorm. 

 Secretul este libertatea, faptul că mă lasă să zbor, să îmi deschid aripile. Libertatea vine din iubire și din buna înțelegere a căsniciei.

Nu ai de ce să îl constrângi pe celălalt, dacă ai încredere în tine, în cel de lângă tine și în Dumnezeu”, a mai spus fotograful, mai arată sursa citată.

În plus, juratul de la Kanal D este discret în privința vieții amoroase, la fel și partenera sa de viață care nu este adepta fotografiilor, de aceea nici nu se lasă pozată.

ADVERTISEMENT