Fotbal intern

Tibi Șerban, fostul fotbalist al Ceahlăului Piatra Neamț a ajuns la pușcărie! Și-a amenințat cu cuțitul prietena. „Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie”

29.10.2018 | 11:24
Tibi Șerban a evoluat preț de 11 sezoane pentru Ceahlăul Piatra Neamț

Tiberiu Șerban, fostul fotbalist al Ceahlăului Piatra Neamț nu traversează cea mai bună perioadă a vieții. Acesta a ajuns la pușcărie și își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Vaslui! Șerban a fost arestat pentru că a făcut scandal și și-a bătut prietena, după care nu a respectat nici condiția de a sta la domiciliu până la finalizarea cazului.

“Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a dat în primire prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, ţipa: Eu sunt Tibi Şerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul! L-au ajutat toţi din oraş. Pinalti l-a pus paznic la ştrand, Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la păcănele. Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani’”, a spus pentru Libertatea un prieten al fostului mijlocaș
Tibi Șerban, fostul fotbalist al Ceahlăului Piatra Neamț a ajuns la pușcărie! Tibi Șerban în echipamentul Ceahlăului
Tiberiu Serban,și Sebastian Colțescu într-o partidă disputată de Ceahlăul Piatra Neamț în Liga 1 Betano

Tibi Șerban, fostul fotbalist al Ceahlăului Piatra Neamț a ajuns la pușcărie!

Inițial, Tibi Șerban s-a aflat în arest preventiv la Penitenciarul Bacău. Apoi a primit condamnare la domiciliu, dar a încălcat și acești termeni. A fost depistat de polițiști în timp ce se plimba prin oraș. Le-a spus agenților că a ieșit să ia puțin aer, dar nu i-a convins. A fost reținut pe loc și trimis la Penitenciarul Vaslui acolo unde a avut nevoie în mai multe rânduri de îngrijiri medicale. Șerban nu e la prima ispravă de acest gen. Tot de amenințare l-a mai acuzat și un bărbat, care a mers chiar mai departe și a solicitat un ordin de protecție. În urma acestui caz, Șerban a fost condamnat la 3 luni de închisoare, cu suspendare.

Un an și trei luni cu executare a primit fostul fotbalist al Ceahlăului și pentru scandalul pe care l-a făcut în barul în care lucrează fosta lui prietenă. Șerban a amenințat-o pe femeie cu cuțitul pentru că aceasta refuza să-i dea 450 de euro.
* 11 sezoane a evoluat Tiberiu Șerban pentru Ceahlăul Piatra Neamț