Război fără sfîrşit în Oltenia: “Să lase aburelile cu CS U!” / “Nu ştie tot! Mititelu i-a spus Olguţei că nu face echipă!”

UPDATE 20.45: Ilie Balaci susţine că singura echipă care păstrează tradiţia Craiovei Maxima este FC U, echipă patronată de Adrian Mititelu: "Nu am fost chemat să vin antrenor nici la CS U,...
14.10.2013 | 19:35
Razboi fara sfirsit in Oltenia Sa lase aburelile cu CS U  Nu stie tot Mititelu ia spus Olgutei ca nu face echipa
ADVERTISEMENT

UPDATE 20.45: Ilie Balaci susţine că singura echipă care păstrează tradiţia Craiovei Maxima este FC U, echipă patronată de Adrian Mititelu: Nu am fost chemat să vin antrenor nici la CS U, nici la FC U. Nu sînt perceput ca antrenor în România. Nu am vreo ofertă nici măcar din Liga a 3-a. FC U poartă sîngele Craiovei Maxima. A cui Craiovă să fie, a lui Mititelu, fie că ne place sau nu! Mititelu e în acte… Oricum, cine poate decide care e echipa de tradiţie a Craiovei sînt fanii. Nu am avut niciodată vreo relaţie cu Adrian Mititelu, eu nu-i iau lui apărarea. Eu sînt corect cu cei care iubesc fotbalul la Craiova. Şi la ultimul lor meci, de la Roşiori, au fost 2.000 de oameni care i-au urmat de la Craiova”, a declarat Balaci la DigiSport.

………………………………………………….. 

Aurică Ţicleanu rupe tăcerea în cazul celor două echipe ale Craiovei: CS U şi FC U. Fostul mare jucător al Universităţii înţeapă foştii colegi din generaţia Craiovei Maxima. “Au venit la CS U pentru că au nevoie de un loc de muncă”, a acuzat Ţicleanu.

ADVERTISEMENT

Mă doare sufletul cînd văd ce i se întîmplă lui Adrian Mititelu, este încredibil pînă unde s-a ajuns cu această ură şi prostie. Eu le-am mai spus în faţă foştilor mei colegi că ei ar fi trebuit să urmeze exemplul americanilor. Atunci cînd lor le murea un soldat pe cîmpul de luptă, ei se întorceau după el şi-l cărau acasă, nu-l lăsau acolo… În schimb, cei din Craiova, nu mai are rost să dau nume, ce au făcut? FRF-ul aproape că reuşiseră să omoare de tot FC Universitatea Craiova, iar cei din acest oraş s-au gîndit că este mult mai bine să-l calce şi ei pe cap pe Mititelu, că aşa este la noi la români”şi-a început Ţicleanu discursul.

“Craioveanu are interese personale să susţină CS U!”

Nu în ultimul rînd,  Aurică Ţicleanu, fost component al Craiovei Maxima susţine că Gică Craioveanu a avut mai mult ca sigur interese personale. Astfel explică el de ce Craioveanu a acceptat foarte uşor să fie doar director de imagine la clubul Olguţei Vasilescu. Pe foştii mei colegi de generaţie îi înţeleg din ce motiv au decis să se înhame la proiectul lui Pavel Badea. Nu e uşor, ca după o viaţă de fotbalist, să stai pe bară şi să nu ai un loc de muncă. Oamenii chiar au nevoie de bani pentru familie, au nevoie de un venit, de un salariu. de un serviciu. Aţi văzut şi voi cît de grea este viaţa. Însă, pînă să vii apoi şi să spui una şi alta, verzi şi uscate, e cale lungă. În schimb, la Gică Craioveanu situaţia este alta. Eu îl înţeleg că lui îi este şi dor de România, de ţară, însă mai mult ca sigur că el a avut şi nişte interese personale care l-au făcut să accepte funcţia respectivă. Eu ştiu că el, de foarte multe ori, chiar a vrut să lucreze şi cu Adrian Mititelu. Dar nu asta e problema! Ce te faci cu declaraţiile făcute de el înainte de întîlnirea din vară cu Mititelu, că Ştiinţa e numai una, că suporterii nu acceptă o altă echipă, etc, etc…”a declarat Ţicleanu.

ADVERTISEMENT

“Suporterii nu pot fi păcăliţi. Badea să mă lase cu aburelile!”

Aurel Ţicleanu a continuat atacul, mărturisind că se aşteptă ca echipa lui Adrian Mititelu să strîngă un număr mult mai mare de fani la stadion decît CS U. “Eu nu am nimic cu CS U Craiova, dar pe mine nu mă poate convinge nimeni, nici măcar Pavel Badea, cum deja a şi încercat să o facă, că această formaţie este continuatoarea marii “Craiovei Maxima”. Eu sînt Aurel Ţicleanu! Aşa că să mă lase Bădiţă cu aburelie astea că nu ţin. Echipa lui Badea nu are ce să caute în Liga a 2-a! Această echipă este făcută peste noapte şi trebuia să înceapă din ligile inferioare, i-am spus asta chiar în faţă. Ei nu şi-au dat seama nici după cîteva etape că lumea nu poate să fie păcălită, aici mă refer la suporterii adevăratei Universităţi. Păi, oare Bădiţă nu vede şi el cîţi suporteri se duc la meciuri în deplasare după echipa care are leul ca stemă pe tricou, nu vede şi el la televizor ştirile, nu vede pe internet ce se întîmplă, cîte mesaje sînt contra lor? Ce naiba, este mare păcat că cei din Craiova, mă refer la Badea, foştii mei colegi de generaţie, liderii suporterilor, Olguţa Vasilescu, Adrian Mititelu, nu s-au întîlnit să îngroape securea războiului şi să pună cu umărul la renaşterea cu adevărat a Universităţii Craiova, după ce această echipă fusese practic omorîtă de cei de la FRF”a încheiat Ţicleanu.

 “Eu nu reneg Craiova cu leul pe piept, dar Aurel Ţicleanu la ce club a jucat”?

FANATIK a încercat să ia legătura cu Pavel Badea şi Gică Craioveanu pentru a le oferi un drept la replică, însă cei doi nu au putut fi contactaţi. Totuşi, în cele din urmă, team- managerul clubului CS Universitatea Craiova, Slivian Cristescu, a acceptat el să dea un răspuns fostului mare jucător al “Craiovei Maxima”. Vreau să vă spun din start că niciodată nu voi ridica tonul sau nu voi vorbi urît de nea Aurică Ţicleanu, deoarece îl respect enorm pe acest fost mare fotbalist din Craiova Maxima şi consider că omul asta are dreptul să-şi spună oricînd părerea să. Însă, totuşi, îmi cer scuze dacă se simte deranjat pentru ce o să afirm acum, dar pînă la urmă vreau să-l întreb şi eu pe dînsul la ce club a jucat? Nu cumva sub emblema CS Universitatea Craiova? Eu recunosc că am jucat sub ambele embleme, atît sub cea de la CS Universitatea Craiova, cît şi cea cu leul pe piept, pe care reţineţi că nu o voi renega niciodată. Eu cred că nea Aurică nu are toate datele problemei şi se află într-o mare eroare.”

ADVERTISEMENT

“Mititelu i-a spus Olguţei că nu face echipă!”

“Aurel Ţicleanu nu ştie tot ce s-a întîmplat la Craiova în această primăvară! Lumea trebuie să înţeleagă că noi nu am vrut sub nicio formă să se ajungă aici, să ne batem noi oltenii între noi pentru promovare, dar ce era să mai facem? Domna primar Olguţa Vasilescu a vrut să facă echipă cu Mititelu ,doar cu Mititelu, dar el s-a enervat într-o discuţie cu dînsa şi i-a spus că NU FACE ECHIPĂ cînd vrea ea, că el nu primeşte ordine de la nimeni, mai ales de la ea. Apoi dînsa şi-a dat seama că nu are cum să se înţeleagă cu omul ăsta. El acum se bazează că vin suporterii după echipă la meciurile lor. Aşa e, am văzut că lumea se duce în continuare în număr mare la meciurile formaţiei sale, însă cît credeţi că o să mai dureze lucrul asta?”, a replicat Cristescu.

“Mititelu a fost căpos! Nu termină campionatul!”

Actualul team manager al CS U a continuat:“Dacă Mititelu se bazează doar pe avantajul asta,atunci vă spun eu că nu o să termine campionatul, iar el ştie la ce mă refer eu. De ce nu a vrut să se alieze cu doamna primar să facă o echipă puternică, să aibă sprijunul Primăriei în spate, de ce nu a vrut asta? A fost căpos şi din motivul asta s-a ajuns unde s-a ajuns. Îmi pare rău de băieţii aia pe care îi are la echipă că saracii nu au nicio vină, iar unii dintre eu chiar sînt jucători foarte buni”.

ADVERTISEMENT
Tags: