Fotbal intern

Accidentare gravă pentru Ţigănaşu. Fundaşul lui Poli va lipsi jumătate de an

Ionuţ Popa, antrenorul formaţiei ACS Politehnica Timişoara, a primit o veste proastă marţi dimineaţa.
14.11.2017 | 14:53
Accidentare grava pentru Tiganasu Fundasul lui Poli va lipsi jumatate de an

Formaţia din Liga 1 Betano este urmărită de ghinion în ultima perioadă, iar accidentarea lui Alexandru Ţigănaşu a fost cireaşa de pe tot. Fotbalistul care a ajuns la ACS Politehnica Timişoara de la CSM Politehnica Iaşi s-a accidentat şi va lipsi o perioadă lungă de timp. 

Fundaşul în vârstă de 27 de ani s-a accidentat grav în meciul disputat pe “Ilie Oană”, între Juventus Bucureşti şi ACS Politehnica Timişoara, scor 1-1, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano, şi a fost deja operat la genunchi într-o clinică din Turcia, acolo unde a fost trimis de către staff-ul medical al bănăţenilor.

Ţigănaşu a fost “rupt” de Dzalamidze

În minutul 85 al meciului Juventus Bucureşti – ACS Politehnica Timişoara, georgianul Dzalamidze, marcatorul golului formaţiei pregătite de Marin Barbu, cunoscut drept “Magiun”, a avut o intervenţie dură asupra lui Alexandru Ţigănaşu. Fundaşul echipei lui Ionuţ Popa a fost călcat şi a suferit o accidentare gravă. Meniscul şi ligamentele de la genunchiul drept i-au fost afectate  jucătorului de la ACS Poli Timişoara.

Oficialii formaţiei ACS Politehnica Timişoara au decis ca Alexandru Ţigănaşu să fie supus intervenţiei chirurgicale într-o clinică din Turcia, iar perioada de recuperare este de aproximativ jumătate de an. Cotat de site-urile de speciltate la 550.000 de euro, Ţigănaşu are un contract valabil până pe 30 iunie 2019 cu formaţia pregătită de Ionuţ Popa.

Alexandru Ţigănaşu a ajuns la ACS Politehnica Timişoara în luna iulie 2017, iar în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano a bifat 12 meciuri şi a oferit o pasă descisivă. Pe parcursul carierei, fundaşul în vârstă de 27 de ani a mai evoluat pentru echipe precum CSM Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu şi FC Botoşani.

550.000 de euro este cota lui Ţigănaşu, conform transfermarkt.com