Fotbal intern

“Țiganule” / “Afară cu ungurii din țară!” Istvan Kovacs a întrerupt FCSB – Dinamo în minutul 33 pentru scandări rasiste și xenofobe ale PCH. VIDEO

05.10.2019 | 21:29
Istvan Kovacs a întrerupt FCSB - Dinamo
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a decis întreruperea derby-ului FCSB – Dinamo, după ce a explodat în preajma lui o petardă aruncată de ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan, iar Florinel Coman nu a putut executa un corner din cauza obiectelor aruncate de ultrași. Mai mult, marcatorul golului “roș-albaștrilor” a fost asaltat cu injurii rasiste venite din PCH.

FCSB – Dinamo a fost întrerupt

Istvan Kovacs a decis întreruperea meciului pentru 10 minute, după ce ultrașii din PCH au adresat ramarci rasiste către Florinel Coman și au aruncat cu mai multe obiecte în mijlocașul FCSB în momentul în care acesta executa un corner.

ADVERTISEMENT

Scandalul a plecat după ce Florinel i-a aplaudat ironic pe cei din peluza dinamovistă. Suporterii oaspeților au transmis și mesaje xenofobe, iar Istvan Kovacs a trimis cele două echipe la vestiare.

Totuși, după doar 5 minute, centralul a revenit asupra deciziei iar derby-ul FCSB – Dinamo a fost reluat, din minutul 34, la scorul de 1-1. Denis Ciobotariu a deschis scorul pentru oaspeți după nouă minute de joc, iar Florinel Coman a restabilit egalitatea în minutul 28. Istvan Kovacs poate suspenda partida, dacă manifestările rasiste vor continua.

ADVERTISEMENT