News
notix pixel id

Ţigări mai ieftine de la 1 ianuarie 2015!

Una caldă, una rece în 2015. Anul viitor, vom da mai mulţi bani pentru energia electrică şi pentru poliţele de asigurare auto obligatorii. Ne vor goli buzunarele, lună de lună, cu câţiva...
29.12.2014 | 11:24
Ţigări mai ieftine de la 1 ianuarie 2015!
ADVERTISEMENT

Una caldă, una rece în 2015. Anul viitor, vom da mai mulţi bani pentru energia electrică şi pentru poliţele de asigurare auto obligatorii. Ne vor goli buzunarele, lună de lună, cu câţiva lei. Fumătorii primesc în schimb o veste bună. Ţigările vor avea un preţ mai mic de la 1 ianuarie. Iată mai jos lista completă a scumipirilor, dar şi a ieftinirilor care se vor face peste 24 de ore. 

Prima scumpire pe care o vor simţi românii va fi la energia electrică. Preţurile vor creşte cu 0,26%, din prima zi a anului. Nu pare o creştere mare, dar se va simţi la factură.

O familie plăteşte în medie 120 de lei pentru electricitate. De anul viitor, se va mai adăuga înca un leu.

ADVERTISEMENT

Mai scumpă va fi şi asigurarea auto obligatorie. Preţul ei va creşte cu încă 3 procente, după ce în acest an s-a scumpit deja cu peste 30%.

Mai scumpe vor şi locuiţele în 2015. Cel puţin asta spun analiştii imobiliari. Preţul caselor şi al apartamentelor va urma să crească şi anul viitor. Cu până la 5 procente. Astfel că, un apartament de două camere din sectorul 6 al Capitalei, care în prezent costă 53 de mii de euro, va ajunge, spre finalul anului la 55 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

În schimb, carburanţii se vor vinde mai ieftin. La începutul acestui an, un litru de benzină costa aproape 6 lei. Astăzi, litrul se vinde cu 5 lei.

Mai ieftin va fi şi tutunul. De anul viitor, un pachet de ţigări ar urma să se ieftinească cu un procent.

ADVERTISEMENT

Citeşte mai mult pe observator.tv

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri