Video. Tigroaică pe gheaţă. Cine este noua senzaţie din patinaj

Adrian Barna   
in Sporturi
27/03/2018, 11:51
Video. Tigroaică pe gheaţă. Cine este noua senzaţie din patinaj

S-a declarat în repetate rânduri o mare iubitoare de animale. Are acasă un câine, o pisică şi două exemplare de şinşila. Dragostea de animale a inspirat-o pe Alina Zagitova, o patinatoare rusoaică de numai 15 ani, să între pe gheaţă într-o ţinută provocatoare. După ce la Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic de la Milano a ocupat abia locul 5, mult sub aşteptări, frumoasa rusoaică a făcut spectacol în faţa fanilor, la gala laureaţilor. A făcut spectacol pe gheaţă într-un costum de tigroaică mult pe corp.

Alina Zagitova şi-a încântat publicul prin mişcările graţioase şi a stârnit reacţii şi pe reţelele de socializare. “Sincronizarea este reală. Sunt electrizat”, este unul dintre mesajele postate pe Twitter după prestaţia rusoaicei.

Este campioană olimpică şi europeană la doar 15 ani

La doar 15 ani, Alina Zagitova este, probabil, una dintre cele mai promiţătoare patinatoare ale momentului. Este campioană a Rusiei şi a dat lovitura la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud, de unde s-a întors cu o medalie de aur. Zagitova mai are o medalie de aur obţinută la europene. A reuşit să strângă toate cele trei trofee în primele luni ale acestui an. La juniori a doborât cinci recorduri mondiale, iar la seniori unul, însă cariera frumoasei patinatoare este abia la început.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×