Life

Tik Tok mania a cuprins România. Vedetele fac senzație pe rețeaua de socializare

Aplicația Tik Tok a cucerit internetul și în același timp și vedetele din showbizul autohton. Ți-ai imaginat vreodată că o să vezi pe marea actriță Carmen Tănase activând pe această platformă?
16.02.2022 | 11:29
Tik Tok mania a cuprins Romania Vedetele fac senzatie pe reteaua de socializare
Vedetele din România au fost cuprinse de febra Tik Tok. Sursa: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tik Tok este aplicația și rețeaua de socializare care le-a dat ocazia multor oameni simpli de a deveni cunoscuți în întreaga lume. Cu un algoritm greu de înțeles, devin virale filmulețe care au la bază idei care mai de care mai amuzante sau spectaculoase.

Așa cum era de așteptat și vedetele au fost captivate de Tik Tok. Fie că folosesc un sunet deja încărcat sau creează ele unul, că își promovează munca sau transmit informații din viața lor de zi cu zi, celebritățile fac senzație pe celebra aplicație, acolo unde sunt urmărite de milioane de oameni.

ADVERTISEMENT

Cine sunt vedetele din Români cuprinse de febra Tik Tok?

Andra și Cătălin Măruță

Nu mai este nicio surpriză pentru nimeni faptul că soțul Andrei este pasionat de Tik Tok. Cătălin Măruță chiar a adoptat câteva trenduri de pe această aplicație pe care le-a transformat în rubrici ale emisiunii sale difuzate pe Pro TV.

Una dintre rubrici este „Testul cuplului”, unde invitații vin împreună cu partenerii de viață și, în timp ce au ochii închiși,q„ trebuie să răspundă la diferite întrebări, pentru a demonstra cât de mult se cunosc.

ADVERTISEMENT

Pe lângă părți scurte din podcast-ul său, Cătălin Măruță publică pe Tik Tok videoclipuri cu Eva și David, de care publicul se arată foarte interesat.

@catalinmaruta Cum rezolv eu problema asta? 🤠 @evamaruta ♬ sunet original – Catalin Maruta

De exemplu, acest filmuleț în care Eva îi cere tatălui său un cățeluș este unul dintre cele mai vizualizate de pe contul lui Cătălin Măruță. Din luna decembrie a anului trecut și până în prezent a fost văzut de 7 milioane de utilizatori și a primit peste 520 de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

 Andra, povești din viața de mamă

Andra este foarte activă pe Tik Tok. Unele dintre cele mai apreciate postări ale sale sunt cele în care ilustrează situații din viața unei mame. Femeile se identifică cu ușurință, dovadă fiind comentariile pe care le primește.

@andra Sper că nu doar mie mi se întâmplă 🤣😅@evamaruta #andra ♬ original sound – Andra

Alte tik tok-uri populare de pe canalul cântăreței sunt cele în care dansează. După 15 ani, Andra a refăcut coregrafia dansului din videoclipul piesei „Băieți și fete”.

ADVERTISEMENT
@andra După 15 ani, suntem mămici, dar oare mai știm coregrafiile din concerte? 🤣💜 @conceptoline ♬ original sound – Andra

Anca Serea

Chiar dacă nu a publicat până acum prea multe videoclipuri, prezența Ancăi Serea pe Tik Tok este foarte apreciată de publicul său.

Soția lui Adi Sînă s-a filmat dimineața, în bucătărie, în timp ce purta o mască de față, iar imaginile au adunat aproape 50 de mii de aprecieri.

@serea_anca Funny morning! 🖤 #blackmask #turnaround #weekendvibes ♬ sunet original – Anca Serea

Smiley și Gina Pistol

O altă vedetă care se simte în largul său pe Tik Tok este Smiley. Cântărețul se filmează în situații amuzante, iar Gina Pistol îl ajută.

Unul dintre cele vizualizate videoclipuri de pe canalul său îi înfățișează pe amândoi. Smiley și Gina Pistol au arătat cât de ușor se cheltuie banii la ei în familie.

@smiley_omul La voi cum se duc banii ? 😂 #wee #smiley @gina.pistol ♬ Wee Wee – huila228

Carmen Tănase

Puțini sunt cei care se așteptau să o vadă pe Carmen Tănase pe Tik Tok. După ce au devenit virale numeroase scene din serialul „Inimă de țigan”, unde actrița a interpretat-o pe Flacăra Potcovaru, aceasta a decis să-și facă un cont pe această platformă.

Dovadă  a faptului că este activă pe Tik Tok, Carmen Tănase face duete cu alți utilizatori, care o impresionează cu talentul său actoricesc.

@carmentanase18Hai,ca-mi fac debutul,pipăl!♬ sunet original – Carmen Tanase18

„Pârtie, că m-am băgat pe Tik Tok!  Hai, băgați vizualizări, să creștem, să ne facem mari.”, a spus îndrăgita actriță în prima sa postare.

Feli Donose

Cântăreața Feli Donose a câștigat inimile publicului cu personalitatea sa. Artista transmite cu fiecare apariție energia sa pozitivă și lucrurile nu puteau sta altfel pe Tik Tok. Feli se folosește de sunete amuzante de pe această platformă și pune în scenă întâmplări din viața sa personală.

@felidonose Dupa un kg de bomboane de Craciun…#dulciuri #fyp #feli #trend ♬ sunet original – Cosmin Hongu

Mihai Bobonete

Actorul din Las Fierbinți se folosește de Tik Tok pentru a-și promova canalul de YouTube și podcast-ul „Da’ Bravo!”, dar publică, de asemenea, și videoclipuri cu el.

Mihai Bobonete se filmează în timpul filmărilor serialului de comedie sau atunci când se distrează alături de prietenii săi.

@mihai.bobonete@rait @DaBravo @Podcast♬ sunet original – mihai.bobonete

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a pornit chiar propriul trend pe Tik Tok. Vedeta oferă sfaturi de bune maniere și videoclipurile ei pe această temă au fost vizionate de mii persoane.

@adelinapestritu Episod 16 #modabunelormaniere ♬ original sound – Adelina Pestritu

Antonia

Una dintre cele mai populare postări ale Antoniei este un videoclip în care împărtășește cu urmăritorii săi amintiri din relația cu Alex Velea. Ca sunet de fundal a ales să se folosească de melodia ei,  „Amor”.

@antonia #urmeleiubirii ♬ Amor – Antonia

Andreea Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai active vedete de pe Tik Tok. Artista postează în mod constant diferite dansuri, videoclipuri cu fetele ei și ai lui George Burcea, precum și alte situații amuzante în care se află.

De exemplu, acest videoclip în care pisica îi fură mâncarea din farfurie a ajuns la aproape 2 milioane de oameni și a fost apreciat de peste 60 de mii de persoane.

@andreeabalanNeatentia costa 😆💫♬ original sound – Andreea Balan

Vlăduța Lupău

Îndrăgita interpretă se simte bine printre oameni, iar acest lucru se vede și pe Tik Tok-ul său. Artista a publicat un videoclip în care apare alături de un om în vârstă, de la țară, iar publicul său a apreciat naturalețea acesteia.

@vladutal Calculați și voi! …… Undeva în România ❤️ #vladutalupau #romania ♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Horia Brenciu

De asemenea, Horia Brenciu vede Tik Tok-ul ca pe un mod de promovare a canalului său de YouTube, dar, în același timp, artistul publică și videoclipuri din vacanță sau momente de la filmări. De departe cel mai vizualizat clip video de pe contul său este unul în care dansează alături de Andra Măruță.

@horiabrenciuofficial Dansând cu… Andra. 😉 @Andra @Masked Singer Romania ♬ original sound – Horia Brenciu

ADVERTISEMENT