Life

Tily Niculae, clipe de panică. A ajuns de urgență la spital. Ce a pățit actrița

Tily Niculae a trecut prin momente grele. Actriței i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital.
04.08.2021 | 15:34
Tily Niculae clipe de panica A ajuns de urgenta la spital Ce a patit actrita
ADVERTISEMENT

Noaptea trecută actriței i s-a făcut rău și a fost nevoită să cheme salvarea, după care a ajuns direct la spital pentru a face câteva analize. Tily Niculae a povestit în mediul online că s-a simțit foarte rău.

Anul trecut a fost unul extrem de dificil pentru actriță. În luna decembrie Tily Niculae, cei doi copii și soțul ei s-au îmbolnăvit de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Tily Niculae, clipe de panică. A ajuns de urgență la spital. Ce a pățit actrița

Noaptea trecută, Tily Niculae s-a simțit foarte rău și după ce a chemat salvarea a decis că este mai bine să meargă la spital. Aceasta se teme să nu se fi infectat cu un virus așa că și-a făcut mai multe analize.

Actrița le-a povestit prietenilor din mediul online tot ce s-a întâmplat.

“Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție (mi-am adus aminte când am născut-o pe Soficel de usturimea de la dexa). Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private… am venit eu după ea”, a fost unul dintre mesajele postate de Tily Niculae.

ADVERTISEMENT

Nu după mult timp a urmat și un alt mesaj de pe patul de spital.

“Aștept rezultatul analizelor și sper să nu fie nimic viral, pentru că nu-i pot feri pe micuți acasă. Deja ar fi mult prea târziu… Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbate biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a mai scris actrița.

Tily Niculae la spital
Tily Niculae la spital

Ce probleme a avut actrița anul trecut

În decembrie 2020 toată familia s-a infectat cu Covid-19. Cel mai rău a suferit băiețelul, care atunci avea doar 9 luni. Micuțul a avut probleme din cauza antibioticului.

ADVERTISEMENT

“De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O lună, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme și cremuțe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. (…) Apoi, alergologia (…). Știam că nu are alergii, cel puțin nu clinic și manifestate sub ochii mei. (…)

M-am reconectat cu Ani Crețu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil.

ADVERTISEMENT

Mi-a explicat ca la un copil. Să înțeleg ușor. Cu răbdare, dragoste, empatie. Știam că după infecția cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp”, a scris la vremea respectivă Tily Niculae.

ADVERTISEMENT