Life

Tily Niculae, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei de doar 5 luni

08.09.2020 | 15:00
Tily Niculae de urgenta la spital Ce sa intamplat cu bebelusul ei de doar 5 luni
ADVERTISEMENT

Actrița Tily Niculae a povestit că a ajuns cu bebelușul său la spital. Vedeta le-a oferit toate detaliile fanilor săi, care nu se așteptau la o asemenea veste.

Tily Niculae a devenit mămică pentru a doua oară cu câteva luni în urmă, la începutul pandemiei cu noul virus din țara noastră. Vedeta le-a împărtășit în mod constant românilor toate momentele din această experiență. Și se pare că rolul de mămică i-a fost pus la grea încercare.

ADVERTISEMENT

Actrița celebră și din rolul ei din serialul “La Bloc” a povestit prin ce a trecut, dar și de ce a ajuns cu băiețelul său de doar 5 luni pe mâna medicilor.

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital cu bebelușul ei de 5 luni. Ce s-a întâmplat?

Tily Niculae obișnuiește să își țină fanii la curent datorită contului oficial de Instagram, dar și prin postările de pe blogul său personal. Acesta a fost modul în care a anunțat pe toată lumea prin ce a trecut, dar și ce se întâmplă cu Radu, fiul ei de 5 luni.

ADVERTISEMENT

Vestea că Tily Niculae va deveni mămică a luat pe toată lumea prin surprindere, la început de pandemie. Vedeta s-a străduit din răsputeri să își ferească bebelușul din fața oricărui pericol, dar a fost nevoită să facă o vizită la medic.

Cunoscuta actriță a recunoscut că întreaga situație de pandemie a stresat-o foarte tare, dar și că momentele și-au pus amprenta asupra ei, când era gravidă.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv a și slăbit foarte mult, aproximativ 12 kilograme și a recunoscut că va fi nevoită să meargă la ședințe de terapie. După ce s-a întors acasă la familie, devenind mămica unui băiețel superb pe nume Radu, aceasta a întâmpinat de curând o situație neprevăzută. Aceasta mai are o fiică de câțiva anișori, pe nume Sofia.

Tily Niculae, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei, la doar 5 luni
Tily Niculae a ajuns cu bebelușul său în vârstă de 5 luni în fața medicilor

De curând Tily Niculae a povestit că a ajuns cu bebelușul ei la medic pentru câteva ședințe de kinetoterapie. Momentele de trai în izolare și-au spus cuvântul și în ceea ce-l privește pe micuț. Vedeta a devenit mămică în luna martie din acest an și a oferit câteva detalii neștiute.

ADVERTISEMENT

“Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare. Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum.”, a povestit Tily Niculae, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT