Life

Tily Niculae, decizie surprinzătoare la 36 de ani. Actrița s-a întors pe băncile școlii

Tily Niculae a luat o hotărâre neașteptată. Vedeta a devenit din nou studentă, spunându-le internauților ce va învăța la 36 de ani.
15.09.2022 | 22:58
Tily Niculae decizie surprinzatoare la 36 de ani Actrita sa intors pe bancile scolii
Tily Niculae, hotărâre neașteptată. Vedeta a devenit din nou studentă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița cunoscută pentru rolul din serialul La Bloc a anunțat ce a decis să realizeze la 36 de ani. Vedeta s-a întors pe băncile școlii și din această toamnă va reveni alături de studenți în cadrul unei facultăți din afara Capitalei.

Tily Niculae, hotărâre neașteptată. Vedeta a devenit din nou studentă

Tily Niculae este decisă să înceapă un nou capitol, precizând că a fost împinsă de la spate de o amică. Datorită acesteia autoarea cărții Rețete sofisticate s-a înscris la Universitatea din Pitești, unde va studia la secțiunea Română-Engleză.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta este extrem de încântată de acest nou pas din viața sa și deja a făcut cunoștință cu o parte din cadrele universitare.

Actrița speră să aibă timp pentru toate ”rolurile” pe care le are la momentul actual: carieră, familie și personajele pe care le desfășoară pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Bun, am făcut-o și pe asta! De dimineață am depus actele și oficial sunt din nou studentă în anul I. Sper să nu îmi pierd entuziasmul, dar nici timpul să nu îmi fie dușman!

Să jonglez cu atâtea roluri, soție, mamă, personajele pe care le voi juca în teatre, dar și studenta din anul I de la Română- Engleză! Timpul le va așeza pe toate!”, este mesajul transmis de Tily Niculae pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Tily Niculae, fericită că este studentă

Tily Niculae a mai subliniat că nu este niciodată prea târziu pentru a ne urma visele. La 36 de ani ai săi actrița din serialul La Bloc demonstrează că este ambițioasă și gata să facă față noilor provocări care se ivesc în calea sa.

„Ce știu cu certitudine este că niciodată nu este prea târziu, iar întâlnirea de azi cu o parte din cadrele didactice m-a făcut să mă reîntorc în timp.

ADVERTISEMENT

Calzi, primitori, bucuroși pentru alegerea pe care am făcut-o! Să înceapă un nou capitol!”, a completat vedeta pe rețelele de socializare, unde a distribuit o imagine în care completează mai multe foi.

ADVERTISEMENT