Life

Ce dulceață de copil are Tily Niculae! Uite cât e de frumos și ce ochi albaștri are micuțul – Foto

09.07.2020 | 17:07
Ce dulceata de copil are Tily Niculae Uite cat e de frumos si ce ochi albastri are micutul  Foto
Tily Niculae are doi copii frumoși. FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

Tily Niculae nu mai poate de fericire, căci de când a venit pe lume Radu, băiețelul ei, simte că viața i s-a schimbat complet.

Fosta actriță din serialul La Bloc, de la Pro TV, a născut pentru a doua oară la sfârșitul lunii martie. Ea mai are o fetiță, pe Sofia, în vârstă de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV a postat pe internet imagini cu micuțul, care are trăsături frumoase, în special ochii, care sunt de-un albastru ca marea.

Tily Niculae are un băiat de nota 10

Actrița se obișnuiește încet, încet cu viața de mămică cu doi copii. Deși nu este ușor și zilnic se confruntă cu provocări, vedeta TV încearcă din răsputeri să se păstreze pozitivă, în special pentru că băiețelul de 3 luni are nevoie de atenția ei absolută.

ADVERTISEMENT

Tily a Niculae a postat imagini cu fiul ei pe Instagram, iar băiețelul este de-o frumusețe răpitoare. Zâmbet gingaș și ochi albaștri, cu aceste două caracteristici Radu a furat inimile prietenilor virtuali ai mamei sale.

Copilul seamănă la ochi cu sora lui, Sofia, care este la fel de frumaosă. Tily se mândrește cu cei doi copii pe internet.

ADVERTISEMENT

” Pufoșel este încântat maxim și-a descoperit mânuțele de ceva vreme. Mama, fericita din cale afară pentru orice 5 minute de care se bucură copilul și își vede de treaba ‘lui’ bebelusească este GOLD. La cele 3 luni- evoluează frumos și sigur. Încearcă exploreze atât cât îi permite vârstă, are forță în mâini și picioare, vorbește bebelușeașcă de numa, numa și ne încântă pe toți cu mutrițe vesele sau triste.

A descoperit jucăriile și exersează zilnic le prindă. Oboseala în ceea ce privește?- *așa și așamai mult dureri de spate. Încă adaptez la ritmul și viața cu doi copii. Între noi fie vorba, preț de câteva secunde bune- uit! Uit când de unul, când de altul! Dacă încep am conversații în limba bebelușească, brusc, simt lipsește ceva. Și încep: Da, Sofia? Și uite așa încep o caut cu privirea.

ADVERTISEMENT

Dacă duc după Sofia, inevitabil, fie îl sun pe Popescu întreb de Raducu. O educ de la zi la zi las garda jos. Copiii vin cu toate lucrurile pe acest pământ pentru a fi ceea ce sunt. Niște minuni care se descurcă și descoperă lumea. Nu-i așa, iubitul meu frumos? Să ramai la fel de zâmbicios și blând.”, a scris Tily Niculae pe Instagram.

View this post on Instagram

Pufosel este incantat maxim ca si-a descoperit manutele de ceva vreme. Mama-sa, fericita din cale afara pentru ca orice 5 minute de care se bucura copilul si isi vede de treaba ‘lui’ bebeluseasca este GOLD. La cele 3 luni- evolueaza frumos si sigur. Incearca sa exploreze atat cat ii permite varsta, are forta in maini si picioare, vorbeste bebeluseasca de numa, numa si ne incanta pe toti cu mutrite vesele sau triste. A descoperit jucariile si exerseaza zilnic sa le prinda. Oboseala in ceea ce ma priveste?- *asa si asa… mai mult dureri de spate. Inca ma adaptez la ritmul si viata cu doi copii. Intre noi fie vorba, pret de cateva secunde bune- uit! Uit cand de unul, cand de altul! Daca incep sa am conversatii in limba bebeluseasca, brusc, simt ca lipseste ceva. Si incep: Da, Sofia? Si uite asa incep sa o caut cu privirea. Daca ma duc dupa Sofia, inevitabil, fie il sun pe Popescu sa intreb de Raducu. O sa ma educ de la zi la zi sa las garda jos. Copiii vin cu toate lucrurile pe acest pamant pentru a fi ceea ce sunt. Niste minuni care se descurca si descopera lumea. Nu-i asa iubitul meu frumos? …sa ramai la fel de zambicios si bland. : : :________________________________________ #raducu #3monthsold #babyboy #wonder #tilyniculae #actress #parenting #kids #woman #motherhood #motheroftwo #television #mood #life #mylife #amazing #journey #family #romania #joy #smile #relax #real #life #picture #blue #eyes #infant

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) on

Tily Niculae este căsătorită cu Dragoș Popescu din 2011. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sofia, și pe Radu, care a venit pe lume în urmă cu trei luni. Actrița are 34 de ani și a devenit cunoscută după ce a interpretat-o pe Roxana în serialul La Bloc, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT