Nicio categorie

Tim Krul, EROUL de sacrificiu cu un minut jucat la Mondial!

Portarul olandez, Tim Krul a fost trimis de selecţionerul Louis van Gaal doar pentru loviturile de departajare în sfertul de finală dramatic cu Costa Rica. Selecţionerul olandez au dat dovadă de...
06.07.2014 | 02:19
Tim Krul, EROUL de sacrificiu cu un minut jucat la Mondial!
ADVERTISEMENT

Portarul olandez, Tim Krul a fost trimis de selecţionerul Louis van Gaal doar pentru loviturile de departajare în sfertul de finală dramatic cu Costa Rica. Selecţionerul olandez au dat dovadă de inspiraţie maximă pentru că l-a schimbat pe titularul Cillessen în minutul 120 al meciului cu Tim Krul, considerat portarul mai bun la penaltiuri.

5 penaltiuri, de fiecare dată pe minge

Olanda a dominat meciul şi a avut 3 bare în cele 120 de minute. Dar acum toate speranţele s-au pus în Tim Krul care trebuia să pună umărul serios la calificarea echipei după penaltiuri, chiar dacă nu a jucat decît un minut.

ADVERTISEMENT

Şi nu a dezamăgit. Portarul olandez i-a răsplătit încrederea şi tupeul antrenorului şi a mers de fiecare dată pe minge. A apărat două din cele 5 penaltiuri şi a ghicit de fiecare dată colţul.  Olanda este în semifinale datorită inspiraţiei lui Louis van Gaal şi a lui Tim Krul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri