Premier League

Tim Krul este noul Duckadam! Portarul lui Norwich a apărat trei penalty-uri aseară cu Tottenham, cu un truc genial. VIDEO

05.03.2020 | 15:54
Tim Krul este noul Duckadam Portarul lui Norwich a aparat trei penaltyuri aseara cu Tottenham cu un truc genial VIDEO
ADVERTISEMENT

Tim Krul, portarul lui Norwich, a fost omul meciului în confruntarea din Cupa Angliei cu Tottenham. Goalkeeper-ul olandez a apărat trei penalty-uri și și-a ajutat echipa să se califice în sferturile de finală, devenind un adevărat erou în rândul fanilor „canarilor”.

Tim Krul, noul Duckadam din Premier League

Tim Krul este un adevărat specialist al penalty-urilor și poate fi asemănat chiar cu Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla. Olandezul s-a făcut remarcat și în acest sezon, după ce a apărat nu mai puțin de șase penalty-uri, trei fiind apărate în meciul din Cupa Angliei cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

Faima lui Krul în privința penalty-urilor pe care le apără a pornit de la Campionatul Mondial din 2014, când a fost trimis în teren în minutul 120, tocmai pentru a apăra loviturile de departajare. Krul a intrat și a reușit să o califice pe Olanda în disputa cu Costa Rica, după ce a apărat două penalty-uri decisive.

Statisticile lui Tim Krul la penalty-uri în acest sezon:

  • Norwich – Manchester United – 1 penalty apărat în fața lui Marcus Rashford
  • Norwich – Manchester United – 1 penalty apărat în fața lui Anthony Martial
  • Norwich – Arsenal – 1 penalty apărat în fața lui Pierre-Emerick Aubameyang
  • Norwich – Tottenham – 3 penalty-uri apărate
ADVERTISEMENT

Trucul făcut de Tim Krul în meciul cu Tottenham

Tim Krul

a apelat la un truc inedit în meciul cu Tottenham și a reușit să își califice echipa în sferturile de finală ale Cupei Angliei. Olandezul a avut scris pe sticla cu apăr locurile un starurile lui Jose Mourinho execută loviturile de pedeapsă.

Tim Krul. Sursă foto: dailymail.com
Tim Krul. Sursă foto: dailymail.com

Portarul lui Norwich a luat o gură de apă la fiecare penalty pe care jucătorii lui Tottenham îl executau, în timp ce își arunca privirea pe foița lipită de sticlă.

ADVERTISEMENT

Trucul i-a reușit și a apărat loviturile executate de  Erik Lamela, Gedson Fernandes și Troy Parrott și a devenit unul dintre cei mai iubiți oameni de la Norwich.

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham, a fost dezamăgit de ratarea calificării dar și de gestul pe care Eric Dier l-a făcut la finalul meciului: „Îl înțeleg pe Eric, dar a făcut un gest neprofesionist, care nu face cinste clubului.

ADVERTISEMENT

Legat de meci, cred că am oferit un spectacol frumos pentru FA Cup, dar din păcate am fost eliminați”.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Tim Krul, conform transfermarkt.com
  • 31 de ani a împlinit Tim Krul pe 3 aprilie
ADVERTISEMENT