Life

Timebelle, experiențe inedite în Mexic! Proiect filmat în zone interzise pentru turiști

Trupa româno-elvețiană Timebelle revine în centrul atenției cu un proiect inedit! Miruna Mănescu și Emanuel au filmat în zone interzise pentru turiști.
06.06.2022 | 11:24
Timebelle experiente inedite in Mexic Proiect filmat in zone interzise pentru turisti
Miruna Mănescu, solistă a trupei Timebelle
ADVERTISEMENT

„One in a million” este numele noii surprize muzicale cu care vine trupa româno-elvețiană Timebelle vara aceasta. Runa (Miruna Mănescu) și Emanuel Andriescu au filmat un videoclip de senzație în Mexic, în zone în care și-au pus viața în pericol.

Miruna și Emanuel de la Timebelle, videoclip de poveste în Mexic

Videoclipul noii melodii a fost regizat de Leonid Cojocaru, unul din creierele din spatele succesului trupei cu care Miruna și Emanuel colaborează de mai bine de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști români au dezvăluit pentru FANATIK faptul că au filmat mai multe materiale în Mexic, nu doar videoclipul „One in a million”. Acestea vor apărea în curând pe piață.

„Piesa este scrisă de mine și produsă de către Emanuel și Andy Platon. Este o piesă paradox. Oamenii sunt unici, cu diverse nevoi și dorințe, însă societatea ne transformă și ne înregimentează în niște tipare, în care să fim toți la fel și să bifăm aceleași acțiuni și aceiași pași.

ADVERTISEMENT

Fiecare are un lucru care îl face unic. Cel puțin un lucru pentru care se iubește și este iubit, pentru că nimeni nu mai este ca el. Noi încurajăm redescoperirea acestor lucruri, care ne fac unici, care ne scot din mulțime și ne fac să strălucim”, a declarat pentru FANATIK Miruna Mănescu.

Provocarea lansată de trupa româno-elvețiană

Noul videoclip a fost deja urcat pe Youtube și numără peste 60.000 de vizualizări. Clipul a fost filmat în zone în care turiștii nu au acces, unde natura dictează legile locului. Runa a adoptat un make-up lejer, natural, în niște peisaje de vis!

ADVERTISEMENT
Miruna Mănescu a cântat din partea Elveției la Eurovision în anul 2017

 

Melodia este și o provocare pentru tinerii care petrec tot mai mult timp pe rețelele de socializare.

Întrebată care este mesajul pe care vrea să îl transmită cu acest nou proiect, Miruna ne-a spus că trupa îi îndeamnă pe toți să spună, pe conturile de social media, ce cred că îi fac unici, ce îi diferențiază de ceilalți.

ADVERTISEMENT
Miruna a filmat în niște cadre de basm în Mexic

Piesa este deja disponibilă pe mai toate platformele de streaming audio și în magazinele digitale din întreaga lume. Trupa Timebelle a participat în anul 2017 la Eurovision, din partea Elveției, cu melodia „Apollo”.

ADVERTISEMENT
Tags: