Carousel hot news

Popa, dezamăgit de situaţia de la club: “Aşa nu se mai poate, ne-am luat adio azi!”

Timişoara - Chiajna 0-3 s-a jucat în etapa a 14-a din Liga 1 Betano. Ilfovenii au ajuns la a patra victorie consecutivă în campionat, "vinovat" pentru acest reviriment fiind Ion Moldovan,...
16.10.2017 | 20:29
Popa, dezamăgit de situaţia de la club:

Timişoara – Chiajna 0-3 s-a jucat în etapa a 14-a din Liga 1 Betano. Ilfovenii au ajuns la a patra victorie consecutivă în campionat, “vinovat” pentru acest reviriment fiind Ion Moldovan, antrenorul care l-a înlocuit pe Vasile Miriuţă. Bănăţenii au ajuns la al cincilea meci fără victorie în campionat, iar antrenorul echipei este din ce în ce mai dezamăgit de situaţia în care se găseşte clubul.

Ionuţ Popa s-a declarat dezamăgit de înfrângerea din meciul cu Chiajna, antrenorul de 64 de ani a a precizat că ilfovenii nu au avut prea multe şanse de a marca până la golul doi al meciului. Tehncianul a susţinut că lipsa atacanţilor din lotul echipei sale a dus, într-o anumită proporţie, la situaţia în care se găseşte ACS Poli Timişoara. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Play-off, misiune imposibilă după Timişoara – Chiajna 0-3

“Parcă avem nevoie de ceva în plus. Am întâlnit o echipă care a avut noroc. Până la 2-0 nu au avut prea mari ocazii. La golul doi am greşit. Am avut şi bară, am tras pe lângă. Lotul nostru numeric este mai slab. Azi a trebuit să improviszez. Este greu, lotul nostru are mari probleme. Anul trecut mă jucam cu atacanţii, acum nu mai niciun”, a declarat Ionuţ Popa la finalul meciului de la Timişoara.

Antrenorul lui ACS Poli Timişoara a mai spus că situaţia financiară la club este dificilă, însă s-a arătat dezamăgit şi de faptul că au fost foarte puţini spectatori la meci. Ionuţ Popa a mai declarat că la meciul cu FCSB din etapa viitoare va folosi cel puţin cinci juniori. “Mergem la Steaua cu cinci juniori în teren. Să vedem cum stăm cu galbene, că vor fi jucători suspendaţi Ne-am luat adio de la play-off. Nu poţi doar cu 13-14 jucători. Restul doar fac parte din lot. Ei joacă pe bani frumoşi, noi avem o situaţie mai grea. ANAF a luat banii. Astea sunt problemele noastre, jucătorii mereu se gândesc doar la salarii. Echipa s-ar putea prăbuşi. Am numărat 48 de spectatori la meciul de azi, foarte puţin”, a mai precizat Ionuţ Popa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri