Fotbal intern

Primul transfer al lui Dinamo din iarnă, anunţat de altă echipă!

Veşti bune pentru Vasile Miriuţă după Timişoara - Dinamo 0-0. Un alt antrenor din Liga 1 Betano a anunţat un transfer la Dinamo!
19.12.2017 | 08:28
Primul transfer al lui Dinamo din iarnă, anunţat de altă echipă!
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă nu are de gând să se abată de la ideea anunţată de FANATIK.RO încă de la jumătatea lunii septembrie, când antrenor încă era Cosmin Conta, în ceea ce priveşte transferurile din iarnă (TOATE DETALIILE AICI).

Astfel, în această iarnă va readuce în Ştefan cel Mare mai mulţi jucători împrumutaţi de Dinamo la alte echipe, iar cu aceştia va trebui să se descurce Vasile Miriuţă (în eventualitatea că tot el va mai fi antrenor şi după vacanţa de iarnă!). Iar unul din numele care vor reveni este cel al lui Patrick Petre. 

ADVERTISEMENT

Timisoara – Dinamo 0-0. Revine Patrick! 

Anunţul a fost făcut nu de Miriuţă sau de vreun oficial al dinamoviştilor, ci de antrenorul celor de la Sepsi Sf Gheorghe, Eugen Neagoe. “În proporţie foarte mare, Patrick Petre se va întoarce la Dinamo”, a spus tehnicianul. 

Patrick Petre a împlinit 20 de ani şi este a reuşit trei asissturi în acest sezon pentru formaţia din Covasna. Pe lângă Petre, alt jucător care a fost anunţat oficial că se va întoarce este Daniel Popa, atacantul împrumutat la FC Botoşani. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri