Fotbal intern

Nica, luat peste picior de dinamovişti. “Mai ai 2 zile să te accidentezi!”

A venit în luna septembrie la FC Dinamo Bucureşti, dar accidentările i-ai dat bătăi de cap.
16.12.2017 | 08:14
Nica, luat peste picior de dinamovişti.

Costi Nica a fost împrumutat de Atalanta la FC Dinamo Bucureşti pentru un sezon, dar fundaşul dreapta nu a avut foarte mare noroc în “Ştefan cel Mare”. Acesta a jucat 73 de minute de când a revenit la FC Dinamo Bucureşti, iar colegii din “Groapă” au început să-l ia peste picior pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Ionel Dănciulescu,  directorul sportiv de la FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre situaţia în care se află Costi Nica şi susţine că fundaşul şi-a revenit după accidentarea suferită înaintea meciului cu U Cluj, din Cupa României. Mai mult, fostu jucător al “câinilor” a dezvăluit că l-a tachinat pe Nica înaintea meciului de luni, de la ora 20:00, pe care Dinamo îl va disputa pe terenul lui ACS Poli Timişoara.

Ce zice Dănciulescu despre Costi Nica

“El a avut o pauză foarte lungă de aproape un an în care nu a jucat din cauza unei accidentări. Apoi, când intri într-un efort susţinut şi vrei să revii cât mai repede, ajungi să te grăbeşti şi astfel intervin tot felul de accidentări. O dată a avut probleme la gambă, o dată la spate, dar, acum, de 10 zile, este ok şi nu mai are niciun fel de probleme. Chiar am glumit azi cu el şi i-am spus: «Mai ai două zile până la meci ca să te accidentezi (râde)»“, a spus Dănciulescu pentru o televiziune de sport.

“Nica mai are contract cu noi până la vară, atunci va expira împrumutul de la Atalanta. Chiar i-am spus azi ca, dacă după pregătirea de iarnă nu este cum vreau eu, ca la carte, îl fac pachet şi-l trimit înapoi în Italia. Dincolo de glume, nu ştiu, sincer, ce e cu problemele astea medicale”, a mai adăugat Dănciulescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri