Fotbal intern

Ionuţ Popa ştie cu trei zile înainte cine-l va arbitra cu Dinamo

ACS Poli Timişoara va primi vizita formaţiei FC Dinamo Bucureşti, iar antrenorul Ionuţ Popa a făcut câteva declaraţii uluitoare.
15.12.2017 | 13:49
Ionuţ Popa ştie cu trei zile înainte cine-l va arbitra cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Ionuţ Popa a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Timişoara – Dinamo, care va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 20:00, în ultima etapă din anul 2017. Antrenorul formaţiei din Banat a dezvăluit că ştie cine este centralul care va arbitra meciul cu echipa lui Vasile Miriuţă, cu trei zile înaintea duelului.

”Consider că jocul cu Dinamo este cel mai important din campionat. Este decisiv pentru amândouă echipele, este ultimul joc pe teren propriu şi ultima impresie contează. Este un joc anunţat ca fiind periculos, aş vrea ca toţi jucătorii să dea dovadă de o ambiţie ieşită din comun, dau măcar să dea dovada ambiţiei mele. Le-am vorbit săptămâna aceasta de evoluţia bună de la Cluj, despre faptul că pot arăta asta şi in meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Doresc ca arbitrul Adrian Cojocaru să arbitreze corect!”

Am văzut declaraţiile antrenorul de la Sfântu Gheorghe, am văzut golul perfect anulat Voluntariului şi declaraţia lui Claudiu Niculescu că Dinamo e împinsă de la spate. Eu ştiu că Dinamo vrea să câştige cu orice preţ acest joc, doresc ca arbitrul Adrian Cojocaru să arbitreze corect. Ştiu că el va fi, am informaţiile mele de la Collina. Dacă batem tot, echipa va fi în play-off”, a declarat Ionuţ Popa.

Ionuţ Popa nu se va putea baza nici pe Valentin Creţu pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, care a fost învoit de către tehnician pentru a-şi rezolva anumite probleme, dar după aceea a prelungit “termenul” în care trebuia să revină la echipă. Popa l-a învoit miercuri după amiază, dar apoi a cerut să fie liber şi pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

 ”Am avut o discuţie, are ceva probleme de familie l-am învoit până miercuri, când a apărut o altă hârtie să-l învoiesc până la meciul cu Dinamo. Este un lucru inadmisibil pentru jucător. Aveam nevoie de el să joace titular. Să nu-mi spuneţi că ceilalţi jucători nu simt problema. Dacă astăzi nu vine la echipă nu mai face parte din lot pentru meciul cu Dinamo”, a spus, nervos, Ionuţ Popa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri