Fotbal intern

Katsikas se felicită că a ales Dinamo: “Am cel mai productiv an”

Giorgos Katsikas este pe punctul de pierde play-off-ul, însă spune că se află la cel mai bun sezon din carieră. Ce zice de Timişoara - Dinamo.
17.12.2017 | 16:32
Katsikas se felicită că a ales Dinamo:

Fundaş grec din curtea lui FC Dinamo Bucureşti, cu trei goluri în acest sezon, speră totuşi că va obţine cu echipa din “Groapă” un succes în ultimul meci din 2017 în Liga 1 Betano:

“Joc fotbal la nivel profesionist de nouă ani, aproape zece. Acesta este cel mai productiv an pentru mine. Mă simt foarte bine de când am venit la Bucureşti, joc destul de bine, iar echipa câştigă puncte.

“Până la urmă va fi foarte bine”

Ar fi minunat dacă vom încheia anul cu o victorie. Este un meci important. Mai avem cinci şi este foarte important să îl câştigăm pe acesta şi să avem continuitate. Arbitrajul este mereu o scuză. Sunt oameni, poate greşesc uneori, dar nu cred că o avantajează pe Dinamo. La meciul trecut arbitrul a avut unele decizii bune, unele greşite, dar până la urmă este om, aşa că nu poate fi acuzat arbitrul pentru rezultat. Ne lipsesc patru jucători, poate va fi puţin mai dificil pentru că nu am jucat cu ceilalţi, dar suntem profesionişti şi trebuie să ne descurcăm. Cred că până la urmă va fi foarte bine”, a spus Katsikas.

Partida Timişoara – Dinamo se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri