Carousel hot news

Timişoara fără bani. Gruparea întinde mîna către primărie

Participarea în Liga I aduce nou promovatei de pe Bega un surplus de cheltuieli. Fiindcă nu are un finanţator puternic, celor de la ACS Poli nu le ajung banii alocaţi din bugetul local şi cer o...
30.07.2013 | 11:12
Timişoara fără bani. Gruparea întinde mîna către primărie
ADVERTISEMENT

Participarea în Liga I aduce nou promovatei de pe Bega un surplus de cheltuieli. Fiindcă nu are un finanţator puternic, celor de la ACS Poli nu le ajung banii alocaţi din bugetul local şi cer o “mărire” de patru milioane de lei, din care două milioane de lei în prima parte a semestrului: „Participarea acesteia în sezonul competiţional 2013-2014 în Liga I atrage cheltuieli suplimentare semnificative, fapt ce impune şi o implicare financiară superioară din partea asociaţilor”, se arată în cererea formulată de bănăţeni.

ACS Poli Timişoara este susţinută, în principal, de bani de la bugetul local şi judeţean.Primarul Nicolae Robu spunea, la începutul lunii iulie, că urmează să discute cu reprezentanţii a 700 de firme, pentru a-i convinge să investească în fotbal. În ultimele săptămâni s-a vorbit despre intenţia grupului Alexandrion de a băga bani la Poli, dar Robu a anunţat clar că se va opune cedării pachetului majoritar al clubului, indiferent de numele investitorului.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri