Fotbal intern

Video. FCSB, în sferturile Cupei! Dică are 11-0 cu Ionuţ Popa

FCSB merge în sferturile Cupei României, după o victorie facilă la Timişoara, scor 3-0. Echipa lui Dică le-a dat 11 bănăţenilor în acest sezon, după 7-0 şi 1-0 în campionat.
30.11.2017 | 15:14
Video FCSB in sferturile Cupei Dica are 110 cu Ionut Popa
ADVERTISEMENT

UPDATE. Pentru FCSB au marcat Gnohere, din penalty, Golofca şi Daniel Benzar.


A început ultimul meci din optimile de finală ale Cupei României. ACS Poli Timişoara – FCSB se joacă pe “Dan Păltinişanu” şi este LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. C LICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!

Min. 90: Benzar stabileşte scorul final, 3-0 pentru FCSB, după ce îl driblează şi pe Straton

Min 55. Golofca înscrie cu un lob spectaculos peste Straton

Min. 12. Golofca a fost faultat de Soljic într-un duel în careul lui Straton, dar Ovidiu Haţegan nu le-a acordat penalty steliştilor – click aici pentru VIDEO.

ADVERTISEMENT

Min. 9. Mario Mihai pierde balonul pe la mijlocul terenului, dar Ionuţ Larie intervine bine şi îndepărtează pericolul. Fundaşul central s-a accidentat uşor în timpul fazei, dar a continuat partida.

Min. 3. Prima acţiune la poarta lui Vlad. Munteau a executat o lovitură liberă, dar balonul este respins de Achim.

ADVERTISEMENT

Min. 1. A început meciul de pe “Dan Plătinişanu”.


Update. Nicolae Dică şi Ionuţ Popa s-au decis în ceea ce priveşte echipele de start pentru meciul Timişoara – FCSB. 

TIMIŞOARA: Straton – Creţu, Melinte, Cânu, Ciucur – Vaşvari, Artean, Munteanu – Bârnoi, Solijc – Drăghici

ADVERTISEMENT

FCSB: Vlad – Pleaşcă, Larie, Jorge, M. Mihai – Achim, Nedelcu – Golofca, D. Benzar, De Amorim – Gnohere


TIMISOARA – FCSB LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Azi, de la ora 21:30, stadionul “Dan Păltinişanu” va găzdui derby-ul din optimile de finală ale Cupei României. ACS Politehnica Timişoara va primi vizita formaţiei FCSB, iar meciul o să fie LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.  Acastă întâlnire va da ultima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

TIMISOARA – FCSB LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB, a decis să menajeze mai mulţi titulari şi va folosi în meciul contra bănăţenilor jucătorii care au prins mai puţine minute pentru prima echipă şi care au evoluat pentru FCSB II, în Liga a 3-a – vezi aici detalii. De partea cealaltă, elevii lui Ionuţ Popa vor căuta revanşa după umilinţa din Liga 1 Betano, atunci când steliştii s-au impus cu 7-0.

Dică va ataca în Timişoara – FCSB cu Harlem Gnohere

TIMISOARA – FCSB LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Steliştii nu vin după o perioadă foarte bună. Jucătorii lui Nicolae Dică au bifat trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile. Antrenorul vicecampioanei României îl va trimite în atac pe Harlem Gnohere, în timp ce Denis Alibec a fost lăsat în Bucureşti pentru a se recupera după accidentarea suferită în meciul Viktoria Plzen – FCSB, scor 2-0, în grupele Europa League.

“FCSB ar trebui să defileze indiferent cu cine şi unde joacă, pentru că are cei mai buni jucători. La banii pe care i-au băgat ei şi la jucătorii aduşi, să pierzi 3 meciuri la rând fără gol… La noi am pierdut 3 meciuri la rând şi deja erau 15 antrenori la rând care aşteptau”, a spus Ionuţ Popa despre adversarul de joi seară.

Timişoara – FCSB, azi, ora 21:30, în optimile de finală ale Cupei României, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT