Fotbal intern

Ce le pregăteşte Popa celor de la FCSB. “Ştim că e cu apa la gât!”

Ionuţ Popa este decis să îşi ia revanşa în faţa roş-albaştrilor şi a mărturisit că se aşteaptă ca Nicolae Dică să trimită pe teren împotriva lui Poli Timişoara cea mai bună echipă pe care o are la dispoziţie.
28.11.2017 | 17:44
Ce le pregateste Popa celor de la FCSB Stim ca e cu apa la gat

Ionuţ Popa a vorbit pentru FANATIK.RO despre modul în care a pregătit jocul cu FCSB din Cupa României, despre lotul cu care el consideră că Dică o să abordeze meciul din Banat, dar şi despre ce lucru important îşi doreşte după meci de la Gigi Becali.

Domnule Popa, urmează un nou meci cu FCSB, ce veţi face de această dată?

Eu sper că de această dată jucătorii mei şi-au învăţat lecţia. Nu mai am chef, dar nici băieţii nu mai au chef, să plecăm acasă cu sacul plin de goluri aşa cum s-a întâmplat atunci când am jucat la Bucureşti în campionat. La meciul de pe Naţional Arena am trăit una dintre cele mai mari umilinţe ale mele din cariera de antrenor. Pur şi simplu vedeam că jocul se dispută doar la poarta noastră.

Cum aţi pregătit de această dată meciul cu FCSB?

Cum l-am pregătit? Le-am spus jucătorilor mei să se gîndească la umilinţa suferită pe Naţional Arena în urmă cu mai bine de o lună. Dacă lor le mai convine să mâncăm bătaie cu 7-0, atunci eu nu mai am nimic de spus. Însă în mod sigur  de această dată lucrurile nu vor mai sta la fel. Acum nu mai am mari probleme de lot, aşa cum am avut atunci, iar în plus de acest lucru i-am văzut pe băieţi destul de montaţi la antrenamente. Ne-am pregătit foarte bine în ultimele zile.

“Dică este cu apa la gât!”

Cum credeţi că va aborda Dică partida cu Timişoara?

În mod sigur nu cred că o să mai joace contra mea cu fotbalişti ca Pacionel, Ianis Stoica sau cu jucători de nici 16-17 ani la fel cu au jucat cu Sănătatea Cluj. Acum este în joc sănătatea lui Dică, dacă putem să spunem aşa. El este deja cu apa la gât şi nu mai are nevoie să facă paşi greşiţi. În mod sigur nu îi convine încă un atac de al lui Gigi Becali pe care sunt sigur că acesta nu îl va rata dacă noi vom elimina Steaua.

Credeţi că Budescu o să joace?

Păi de ce să nu joace? Este răcit? Eu nu pregătesc MECIUL gândindu-mă că Dică o să joace cu copiii. El oricum are două echipe la fel de valoaroase, dar eu pregătesc meciul gândindu-mă că el poate să trimită pe teren cea mai tare echipă a lui.

După meci veţi mai apărea la interviuri cu un alt tricou de al steliştilor aşa cum s-a mai întâmplat?

Ştii pe care îl vreau acum? Unul al lui Gigi Becali pe care să scrie director tehnic.