Bănăţenii plâng după Torje. “Ne pare rău că n-a ajuns la noi!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
02/02/2018, 19:24
Bănăţenii plâng după Torje. “Ne pare rău că n-a ajuns la noi!”

Internaţionalul român a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2017-2018 cu FC Dinamo Bucureşti şi a fost prezentat oficial în cursul zilei de vineri – vezi detalii. Adrian Neaga, team-managerul echipei ACS Poli Timişoara, a vorbit despre decizia lui Torje de a merge în “Ştefan cel Mare”.

Fostul mare atacant al Stelei, Adrian Neaga, crede că ACS Politehnica Timişoara ar fi dat lovitura pe piaţa transferurilor dacă Gabi Torje ar fi acceptat să evolueze pe “Dan Păltinişanu”.

Ce zice Adrian Neaga despre Gabi Torje

“Au existat discuţii cu impresarul lui Gabi Torje, dar până la urmă a primat alegerea lui. A ajuns unde şi-a dorit. Cred că era un transfer reuşit pentru Torje. Ne pare rău că n-a ajuns la noi, dar vom merge mai departe cu băieţii pe care îi avem.

Cred că avem o echipă bună. Sper să terminăm pe un loc cât mai bun”, a spus Adrian Neaga, team-managerul lui ACS Poli Timişoara, înaintea meciului bănăţenilor de pe terenul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.