ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Timişoara se pregăteşte de război. Vezi cum e Dinamo ameninţată din Banat

Înaintea meciului cu Dinamo, antrenorul ACS Poli Timişoara, Valentin Velcea a declarat pentru Fanatik care este statusul echipei de pe Bega şi cum îşi doreşte să-i învingă pe "cîini":...
Autor: Silvia Fechete | 18.07.2013 | 19:40
Timişoara se pregăteşte de război. Vezi cum e Dinamo ameninţată din Banat
Velcea se pregăteşte pentru Liga I

Înaintea meciului cu Dinamo, antrenorul ACS Poli Timişoara, Valentin Velcea a declarat pentru Fanatik care este statusul echipei de pe Bega şi cum îşi doreşte să-i învingă pe “cîini”: “Suntem pregătiţi excelent. Nu mă pot gîndi decît la victorie. Sper ca lipsă noastră de pînă acum de pe scena fotbalului din Liga I să aducă cîţi mai mulţi suporteri, ne aşteptăm să fie în jur de 15.000.” Chiar dacă Velcea speră la susţinere din partea fanilor, pînă astăzi suporterii n-au dat buzna la bilete. Doar 2.000 de tichete s-au vîndut în locaţiile din oraş, în timp ce numărul abonaţilor a ajuns la 400.

ADVERTISEMENT

Încrezător în forţe proprii, Valentin Velcea recunoaşte că problemele din lot nu lipsesc: “Avem probleme în compartimentul ofensiv, aici vreau să mai aduc întăriri, pînă în toamnă vom mai face 4 transferuri, săptămîna viitoare pregătim 2 dintre ele. Aş vrea să se realizeze toate cît mai repede.”

Nigerianul Tony şi Abrudan sunt jucătorii pe care tehnicianul celor de la Timişoara şi-i doreşte cît mai repede pentru a face faţă în Liga I. Deşi s-a vorbit tot mai des în ultima vreme despre venirea lui Axente la Poli, răbdarea antrenorului în aşteptarea acestuia pare să se sfîrşească: “Ştiu că Mircea este ofertat din afară, însă deocamdată nu ştiu ce tot aşteaptă.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!