Azi se joacă ultimul meci din etapa 3. Duelul echipelor care se află în pericol de retrogradare

LIVE VIDEO TIMIŞOARA - SEPSI
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/04/2018, 08:13
Azi se joacă ultimul meci din etapa 3. Duelul echipelor care se află în pericol de retrogradare

Azi, de la ora 20.45, pe stadionul “Dan Păltinişanu” va avea loc meciul ACS Poli Timişoara – Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din etapa a III-a din playout, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Înaintea ultimei partide din această rundă, ACS Poli se află pe locul 6, iar Sepsi OSK a căzut pe ultima poziţie, cu 12 puncte, după ce Juventus Bucureşti a produs surpriza pe “Ştefan cel Mare”.

Forma de moment a Timişoarei este una destul de slabă. Echipa lui Leo Grozavu a câştigat un singur punct în ultimele 6 meciuri disputate în Liga 1 Betano. De partea cealaltă, Sepsi a căzut pe ultimul loc al clasamentului din playout după ce în această etapă Juventus s-a impus în faţa lui Dinamo, scor 2-1, iar echipa lui Eugen Neagoe este la două puncte în spatele adversarei din această seară. VEZI AICI LIVE VIDEO MECIUL!

Oaspeţii sunt neînvinşi de două meciuri înainte de Timişoara – Sepsi

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a început destul de bine parcursul în play-out, iar după două meciui disputate este neînvinsă, iar o victorie în faţa celor de la ACS Politehnica Timişoara ar însemna pentru echipa lui Eugen Neagoe părăsirea locurilor retrogradabile şi câştigarea unui avans de 1 punct faţă de urmăritori. 

Echipele probabile pentru Timişoara – Sepsi

Timişoara: Straton – Străuţ, Cânu, Melinte, Şeroni – Munteanu, Hăruţ, Vaşvari, Enescu – Artean, Roman

Sepsi: Râmniceanu – Dalmau, Viera, Obsivac, Sato – Ghinga, Fulop, Oliveira, Tandia, Hamed – Hadnagy

Închide ×